Distriksäljare till Burger Söhne i Växjö

Distriksäljare till Burger Söhne i Växjö

Burger Söhne Sweden är en framgångsrik verksamhet med fortsatt tillväxtpotential. Som en del av det svenska säljteamet kommer du ha en viktig roll för Burger Söhnes fortsatta framgångsresa.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir att utveckla dina kunders affär, genom att bistå dina kunder med säljfrämjande råd/utbildningar och stöd samt introducera nya produkter på marknaden. Tillsammans med dina kunder kommer du att genomföra åtgärder som driver produktkategorin mot ökad lönsamhet för bägge parter. Du arbetar för att distriktets mål uppnås vad gäller kvalitet och kvantitet. Ditt fokus ligger på att bygga långsiktiga relationer med dina befintliga kunder, som är bland annat inom dagligvaruhandeln och servicehandeln. Du kommer utgå från hemmet vilket ställer höga krav på disciplin och struktur. Rollen kräver starkt affärsmannaskap.

Om dig

Du är en naturlig lagspelare och tar dig an dina utmaningar med största seriositet och lojalitet. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att lyckas.

Vi söker dig som:
  • Har minst ett par års säljerfarenhet, gärna från butikledet och/eller bransch.
  • Är driven och resultatinriktad.
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.
  • Är kreativ, engagerad och lojal.
  • Trivs i en säljkultur där egna initiativ och hög affärsmässighet värderas högt.
  • Har en god förmåga och rätt attityd för att skapa delaktighet, samarbetsförmåga inom sin region.
Detta är en tjänst för dig som vill ta det steget in i en säljorganisation med höga ambitioner.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova och researchkonsult Maja Stockwell. Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med Shahnoza på 0760001810, shahnoza.ibragimova@saleosnly.se eller Maja 0765454027, maja.stockwell@salesonly.se. Intervjuer sker löpande och där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Burger Söhne Group (BS-gruppen) är en av de internationella ledarna inom cigarrer och cigariller, även innovativa inom snus/nikotininnehållande produktersegmentet med HQ i Burg, Schweiz. Burger Söhne är representerad i över 60 länder över hela världen och har fabriker i Brasilien, Tyskland, Honduras, Indonesien, Spanien, Schweiz och Sverige. Burger Söhne Sweden AB ägs 100% av BS Group.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 okt (38 dagar kvar)