Programmerare/Utvecklare

Programmerare/Utvecklare

Burde är ett innovativt företag med egen designavdelning, produktutveckling och produktion. Vi grundades 1991 som en kalenderproducent och är idag marknadsledande i Norden på livsstils- och planeringsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Burde, So Typical Me, Pinky Pine och JobOut. Vi lanserar nya trendsäkra kollektioner flera gånger per år och levererar idag till över 3 000 butiker, kontorsleverantörer och e-handlare i sex länder.

Vi söker dig som brinner för webbutveckling och kreativa lösningar. Du erbjuds en spännande roll i ett innovativt företag med affärsområden som är på stark frammarsch. Dessa inkluderar bland annat webbshoppen Pinky Pine, Job Out och vår tjänst So Typical Me, där man själv designar sin egen kalender. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Växjö.

Det primära ansvarsområdet är att utveckla befintliga webbshoppar samt utveckla nya och befintliga verktyg och funktioner. Burde jobbar aktivt med lansering av tjänster både i och utanför Europa. Du kommer ingå i vårt e-handelsteam tillsammans med våra projektledare, programmerare och marknadsförare, som tillsammans arbetar för internationell tillväxt och utveckling.

Vem är du?
Vi vet att du har ett genuint intresse för ny teknik och håller dig uppdaterad med de senaste trenderna inom webbutveckling. Du erbjuds ett varierande arbete med stora möjligheter att bidra med egna idéer och göra teknikval med slutanvändaren i fokus.

Du har erfarenhet av:
  • WordPress
  • WooCommerce
  • Kunskap om PHP och JavaScript
Meriterande:
  • Erfarenhet av React
  • Designkänsla
Vi är en organisation som drivs av sälj och ständig utveckling. En snabbfotad organisation med en ägare och VD som drivs av produktutveckling, satsningar på nya marknader och affärsområden och förvärv för att nå tillväxt. För att trivas hos oss bör du därför vara flexibel och positiv till ständig utveckling.

Du är varmt välkommen med din ansökan till jobb@burde.com Berätta gärna vad du specifikt skulle kunna tillföra i våra projekt.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan.

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk
Sista ansökningsdatum: 5 juni
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.burde.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)