Kreativ originalare/mönsterproducent

Kreativ originalare/mönsterproducent

Vi säljer mer kalendrar än någonsin! Vår inhousebyrå består av ett kreativt team som utvecklar nya trendiga kollektioner varje år. Nu behöver vi dig som är duktig och snabb på att producera snygga mönster till våra designade kalendrar och andra produkter som anteckningsböcker, gratulationskort mm. Teamet består, tillsammans med dig, av 3 personer, detta team ingår även i produktutvecklingsgruppen. Du ska vara intresserad av färg och form, ha en konstnärlig ådra och vara noggrann. I arbetet ingår även mycket annat arbete för digital produktion men också med trycksaker som katalogproduktion, bildhantering, säljmaterial mm. För oss är säljande bilder betydelsefullt därför är det också viktigt att du har kunskaper i fotografering.

Du måste ha erfarenhet av att leverera material för digitala kanaler och tryck, och du arbetar obehindrat i designprogrammen InDesign,
Photoshop och Illustrator, samt hela Officepaketet. Tjänsten är en heltidstjänst. Du kommer vara en betydelsefull del av teamet så det är självklart att du har din arbetsplats på vårt kontor i Växjö. Distansarbete fungerar inte för den här tjänsten.

Sök redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut!
Dock senast 8/2. Skicka ansökan till jobb@burde.com. Bifoga även din portfolio eller arbetsprover.
Mer info
Telefon 0470709450
Område Växjö
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.burde.com
Sista ansökningsdag 8 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Burde AB är ett framgångsrikt företag med egen produktutveckling, produktion, logistik och försäljning. Vi grundades 1991 som ett kalenderförlag och är idag marknadsledande på kalendrar i
Norden. Under åren har vi vuxit och breddat sortimentet med designade kontorsartiklar, ett finpappers- och kortsortiment under varumärket Papperix och med friskvårdskonceptet JobOut. Vi lanserar nya trendsäkra kollektioner flera gånger per år och levererar idag till över 3000 butiker och e-handlare i sex länder.

Burde Förlags AB har ca 60 anställda med huvudkontoret i Växjö samt kontor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Besök www.burde.com, eller se våra produkter på sociala medier, FB: Burde Förlags AB och Pinky Pine.
Instagram: burdeforlag och pinkypineofficial