Uthyrare till Arento AB

Uthyrare till Arento AB

Har du erfarenhet av service och brinner för att supporta och hjälpa andra? Hos Arento AB erbjuds du en bred och varierad roll där du arbetar nära företagets kunder i en rådgivande roll.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Arento AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Arento AB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetArento AB ingår i Sveviakoncernen och förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med anläggnings- och byggmaskiner. Företaget erbjuder sina kunder allt ifrån uthyrning av maskiner, fordon och utrustning till fullservice vid etablering och vägavstängningar. Arento AB:s värderingar är engagemang, samarbete och ansvar som de strävar efter i sitt dagliga arbete. Dessa värderingar innebär att Arento AB är en trygg och professionell arbetspartner som håller löften och levererar rätt maskin och service, på rätt plats till sina kunder.

ArbetsuppgifterI rollen som uthyrare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot ordar och beställningar från kunder för att sedan hyra ut maskiner. Du kan också behöva åka ut på kundbesök för att gå igenom kundens framtida behov av maskinuthyrning och erbjuda Arento AB:s produkter och tjänster. I rollen ingår även diverse administrativa uppgifter såsom stämma av fakturor, gå igenom hyresordar för att se över besiktningar samt försäkringar. Vidare ska du även kunna vara praktisk, kavla upp ärmarna och behöva tvätta av fordon och maskiner inför nästkommande kund. Du har även ett platsansvar och ska ha ordning och reda på kundcentret för inkommande kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har erfarenhet av servicearbete och/eller kundbemötande
  • Du har en god system- och datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Du har B-körkort
  • Meriterande: truckkort
För att trivas i rollen är du en kommunikativ person som trivs i sociala situationer då du har flera kontaktytor. Du tar stort ägandeskap för sina ansvarsuppgifter och utförandet av dessa då du i rollen förväntas ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare är du serviceinriktad och gillar att göra det lilla extra för kunderna. Därtill är du tillmötesgående och har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: uthyrare, maskinuthyrare, uthyrning, Arento AB, fordon, maskiner, fordonsindustri, service, kundservice, kundsupport, kundkontakt, support, kundcenter, körkort, Växjö, heltid
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!