Supporttekniker / Teknisk support / Tekniker

Supporttekniker / Teknisk support / Tekniker

Har du ett tekniskt intresse och lockas du av att tillhöra ett team? Vill du arbeta i en teknisk roll på ett företag där du uppmuntras att ta egna initiativ och får delta i förbättringsprojekt? Vi söker dig till en tjänst som supporttekniker på ett företag som är ledande inom IT och telekom.

Om företagetFöretaget hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader, vilket ger den bästa kundupplevelsen, hög kvalitet i näten och en kostnadseffektiv verksamhet. De är ledande inom kommunikationslösningar och gör stora satsningar för att bygga ut den fasta och mobila infrastrukturen i Sverige.

Företaget söker nu medarbetare till deras supportteam på kontoret i Växjö. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Bravura och arbeta som konsult. Företagets intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk support ansvarar du för att supportera stora företagskunders användare. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och du hanterar en bredd av ärenden som varierar i omfattning och komplexitet. Du supporterar främst över telefon i ärenden rörande Microsoftprodukter, där fokus ligger på Office-paketet och applikationerna Excel och Outlook. Exempel på ärenden är behörighetsfrågor, problem med att öppna fler och att återställa program samt förlorade data. Vidare syftar ditt arbete även till att utbilda dina kunder i applikationerna samt att vidareutveckla applikationernas funktioner med målet att effektivisera för kunden. Du tillhör ett team sex personer och avdelningen präglas av god gemenskap, ett starkt tekniskt intresse och stor kunskap kring produkterna. Här erbjuds du att arbeta gentemot stora företagskunder i ett team med kompetenta kollegor, där ni arbetar tillsammans för att skapa en god kundnöjdhet.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom kundservice och/eller som teknisk support
  • Du talar svenska såväl som engelska obehindrat
  • Meriterande är teknisk eftergymnasial utbildning samt kunskaper inom Microsoftprodukter
Vi tror att du som söker är en person med tekniskt intresse som trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och självständigt strukturera och driva ditt arbete framåt. Du lockas av en social roll och du har förmågan att skapa goda relationer och du motiveras av att ge god service till dina kunder. Att agera problemlösande ser du som motiverande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i problem. Vidare ser du möjligheter i förändring och du trivs i en roll som innebär förändrade direktiv och varierad arbetsbelastning.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Supporttekniker, teknisk support, tekniker, kundservice, kundtjänst, Microsoft, konsult, heltid, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.