Säljare till nystartat team hos Eniro

Säljare till nystartat team hos Eniro

Vill du vara med på en spännande resa, i ett nyuppstartat team där du har möjligheten att vara med och bidra till tillväxt från start?

Vill du ha roligt på jobbet i en kultur som kännetecknar "höga ambitioner, försäljning och engagemang mot kunder och kollegor", på en arbetsplats där du har alla möjligheter att skjuta i höjden i din utveckling och lön? Eniro i Växjö gör inför hösten en stor satsning, det är dags att utöka med ett helt nytt säljteam med ambition om att ta verksamheten till helt nya höjder!


Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eniro.

Om företagetEniro är en av Sveriges största digitala marknadsföringsbyråer och hjälper små och medelstora företag över hela landet att synas digitalt och nå fler kunder. Det innebär att du kommer få arbeta med de senaste produkterna och verktygen inom digital marknadsföring - som exempelvis Google, Facebook, Google Ads, hemsidor, SEO och Social Advertising. Eniro har söktjänsten eniro.se som presenterar information om privatpersoner och företag.

Företagskulturen hos Eniro bygger på kundfokus, nyfikenhet och lagarbete. Kulturen präglas av affärsmässighet, kreativitet och framåtanda. På Eniro delar man med sig av kunskap och insikter, vilket skapar en lärande miljö med hög motivation och effektivitet i det dagliga arbetet, samtidigt som det viktigaste är att man har roligt på jobbet!

ArbetsuppgifterI rollen som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen. Detta innebär att du arbetar självständigt med allt från prospektering och boka möten, till att göra behovsanalyser, presentera lösningar, skapa mervärde för kunden samt driva processen till ett avslut. Du jobbar i ett nystartat team där ni tillsammans driver framgång samtidigt som du tar ansvar för ditt eget arbete. Du får kontinuerligt coachning och säljutbildning för att växa till att bli en säljare i världsklass.

I rollen ges du en stor möjlighet att påverka din egen utveckling och framgång inom försäljning på företaget. Du erbjuds en gedigen introduktion för att få en god inblick i rollen och i företaget i sin helhet. Dessutom får du möjligheten att vara med i ett helt nytt säljteams resa, från start!

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Tidigare säljerfarenhet är meriterande
I den här rekryteringsprocessen läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du som söker tjänsten är målinriktad, drivs av att göra affärer och trivs i en fartfylld miljö där du själv tar stort eget ansvar och tar egna initiativ på ett strukturerat sätt. Detta kräver nyfikenhet, mod och utvecklingsvilja. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och är förtroendeingivande, att ta egna initiativ och bidra till att skapa goda resultat ser du som motiverande. Du ser dig som en team-player som värdesätter god kollegial gemenskap.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse, fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, försäljning, sälj, digital mediasäljare, media, digital, digitalisering, Account Manager, sales, Google Ads, Bing Ads, SEO, annonsering, marknadsföring, karriär, rekrytering, heltid, Eniro, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!