Säljare till kommande rekrytering

Säljare till kommande rekrytering

Har du erfarenhet eller intresse inom försäljning? Är du resultatorienterad och sätter kunden i centrum? Drivs du av att skapa mervärde för kund och vill utvecklas och bli den bästa säljaren? Vi har flera förfrågningar inom försäljning just nu och söker dig som vill utvecklas vidare i karriären.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetBravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Vi är ett tillväxtföretag som tror på att skapa skillnad genom högre engagemang. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag stärks genom rätt medarbetare. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings-och bemanningsföretagen i Sverige.

Vi jobbar med företag i Växjö med omnejd inom försäljning och söker nu säljare för kommande rekryteringar. Kunderna är varierande och vi berättar mer om detta vid en intervju.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen. Detta innebär att du arbetar självständigt med allt från prospektering och boka möten, till att göra behovsanalyser, presentera lösningar, skapa mervärde för kunden samt driva processen till ett avslut.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet med kundbemötande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Tidigare säljerfarenhet är meriterande
I den här rekryteringsprocessen läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du som söker tjänsten är målinriktad, drivs av att göra affärer och trivs i en fartfylld miljö där du själv tar stort eget ansvar. Vi ser även att du är initiativtagande och strukturerad.

För att lyckas i rollen krävs en nyfikenhet, mod och utvecklingsvilja.
Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och är förtroendeingivande. Du motiveras av att skapa goda resultat och du ser dig som en team-player som värdesätter gemenskap bland dina kollegor.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, sälj, försäljning, kundservice, kundbemötande, service, Sales, account manager, kundsupport, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!