Säljare / Sales representive till Kalmar Scandinavia

Säljare / Sales representive till Kalmar Scandinavia

Har du mångårig erfarenhet av att jobba med försäljning samt har tekniskt intresse och förståelse? I denna roll erbjuds du möjligheten att arbeta med nyckelkunder i en utvecklande och omväxlande miljö.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kalmar.

Om företagetKalmar är en del av Cargotec och erbjuder lösningar och tjänster för materialhantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Företaget är världsledande inom terminalautomation och energieffektiv containerhantering och var fjärde container runt om i världen hanteras av ett Kalmar fordon. Med dess omfattande produktportfölj, globala servicenätverk och lösningar för smidig integrering av terminalprocesser ökar Kalmar effektiviteten i kunds godshantering. Hos Kalmar erbjuds du en arbetsplats med ett utvecklande och självständigt arbete där du får arbeta med olika typer av människor och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och värdesätter medarbetare som tar egna initiativ.

ArbetsuppgifterSom säljare hos Kalmar Sverige ansvarar du för införsäljningen, bearbetningen och avtalshanteringen gentemot Kalmars kunder. Kalmars maskiner används bland annat på terminaler, i hamnar, inom skogsindustrin, pappersindustrin samt inom övrig tung industri, och det är därmed kunder inom denna bransch som du ansvarar för i denna roll. I dina arbetsuppgifter ingår hela säljprocessen, från nykundsbearbetning till avtalsförhandlingar. Du ansvarar för både nya och befintliga kunder. Fokus i rollen ligger på att identifiera kundernas behov och utifrån detta erbjuda passande lösningar. I rollen ingår även samordningsansvar för aktiviteter som utförs med kunderna i olika bolag och regioner.

Tjänsten innebär många resdagar inom Sverige och även internationellt. Här erbjuds du goda arbetsvillkor och förmåner samt stora möjligheter att utvecklas.

Formella krav
  • Minst 2-3 års erfarenhet av att arbeta med strategisk försäljning, gärna med nyckelkunder
  • Teknisk förståelse och intresse
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
  • B-körkort
  • Erfarenhet av maskinförsäljning inom industri/entreprenadbranschen är mycket meriterande
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller teknik är meriterande
Som person har du lätt för att motivera dig själv, du brinner för försäljning och utmanar dig själv att hela tiden bli bättre. Du är lyhörd och kan snabbt uppfatta kundens behov och skräddarsy lösningar därefter. Du är van vid att hantera flera parallella arbetsuppgifter och kan snabbt skifta fokus samtidigt som du har ett strukturerat arbetssätt. Vidare tar du gärna egna initiativ till utveckling och förbättring och du trivs i en roll där du kan vara självgående och planera dina egna dagar.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sydsverige - Exempelvis Jönköping / Ljungby / Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sälj, säljare, införsäljning, säljprocess, nyckelkundbearbetning, försäljning, teknik, nyckelkunder, Jönköping, Växjö, Ljungby
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!