Säljare / Account manager till Areco Direct AB

Säljare / Account manager till Areco Direct AB

Har du tidigare erfarenhet av försäljning och motiveras av att ständigt utvecklas i din roll? Har du ett stort driv där du såväl tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter som du gillar att arbeta för gruppens intresse? Areco Direct söker nu sin nästa säljare till deras filial i Växjö.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Areco Direct AB.

Om företagetAreco koncernen består idag av fyra bolag och de söker nu en säljare till deras grossistverksamhet Areco Direct. Areco Direct har på ett par år gått från två till 14 filialer och i dagsläget finns återförsäljare i södra och mellersta Sverige. Deras målsättningen är att täcka stora delar av Sverige inom de närmsta åren.
Areco Direct erbjuder ett brett och komplett produktsortiment inom affärsområdena byggplåt, ventilation, handelsstål och armering. Deras målsättning är att ständigt utveckla sortimentet så att det följer kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig både inom industrin och den kommersiella sektorn i form av olika återförsäljare, profilörer, hallbyggare och byggvaruhus.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare arbetar du på ett lösningsorienterat sätt med att få fram helhetslösningar till kunderna. Du ansvarar för att sköta om befintliga kunder såväl som du utvecklar nya kundrelationer. Vidare har du ansvar för att planera dina egna säljaktiviteter och möte ute hos kund samt följa upp dina försäljningar på tagna kunder. Utöver detta har du administrativa uppgifter i form av loggning av kundaktivitet och offerter i deras CRM-system, veckovis rapportering till närmaste chef samt tidsrapportering. Vid behov förväntas du även vara behjälplig med orderhantering på lagret för att kunna säkerställa kundernas behov.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Arbetserfarenhet inom försäljning och kundansvar
  • Mycket god datorvana (Kunskap inom Pyramid är meriterande)
  • Arbetserfarenhet inom likande bransch (Erfarenhet av att ha arbetat med stålprodukter är starkt meriterande)
  • Mycket god Svenska, både tal och skrift
  • Bakgrund inom ledarskap är starkt meriterande
  • Har du tidigare arbetat mot budget är detta meriterande
För att trivas i denna roll är du som person självgående, du själv strukturerar din dag och ansvarar för att driva dina processer framåt. Likväl trivs du i samarbete med andra och hjälper gärna till när det finns behov. Du har ett tydligt tillvägagångssätt för att hantera och lösa problem. Du är prestationsorienterad då du sätter upp höga mål och arbetar hårt för att uppnå dem samt att du motiveras av att ständigt utvecklas i din roll. Du har inga problem med högt tempo eftersom det periodvis kan vara mycket att göra.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Växjö
Lön: Fast lön enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, försäljning, account manager, utesälj, utesäljare, sales, nykundsförvärv, relationsskapande, kundansvar, orderhantering, Pyramid, Areco, Areco Direct, stål, ledarskap, budget, Växjö, heltid, Sverige
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!