Produktionschef / arbetsledare till Skanskas & IKEAS varumärke BoKlok

Produktionschef / arbetsledare till Skanskas & IKEAS varumärke BoKlok

Har du erfarenhet av att arbeta inom bygg i en arbetsledande befattning? Trivs du i en roll med stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter? Söker du dessutom ett arbete där det råder en trevlig kultur internt?

Om företagetBoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger de hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare deras kombinerade erfarenheter kan de göra det med god design, funktion och kvalitet. Företaget har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

ArbetsuppgifterI rollen som produktionschef ansvarar du för att driva på de dagliga uppgifterna på arbetsplats fram till och med slutbesiktning sam 6-månaders besiktning. Du kommer arbeta med att planera, driva och följa upp egna projekt där du även har ansvar för budget och säkerställer att arbetsplatsen uppfyller företagets förväntningar på miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt att projektet under byggtiden genomförs enligt tidplan.

Du är ansvarig på plats och kommer ha kontinuerlig kontakt med projektledare, husleverantörer, kundansvarig säljare, myndigheter, underentreprenörer och andra aktörer.

Som produktionschef är du på plats på projektet och jobbar därifrån i största mån, vilket innebär att resor till andra orter sker veckovis.

Formella krav
  • Erfarenhet inom bygg-, mark -och/eller anläggningsentreprenad och god praktisk förståelse för branschen
  • Tidigare erfarenhet av arbetsledning
  • Goda kunskaper inom byggregler
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.
  • Har körkort B
Som person är du driven, idérik och tycker att det är kul att leda. Du är ansvarstagande och har en känsla för vad som praktiskt krävs för att utföra ett bra jobb. Du har en väl utvecklad social förmåga och trivs i samspelet med både interna och externa aktörer. Du är också van att hantera parallella ärenden samtidigt där du levererar med god kvalité. Det är mycket viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och coachar och delar med dig av dina erfarenheter till övriga kollegor. Slutligen är du en utåtriktad, anpassningsbar och tydlig person där du trivs att jobba självständigt och vidare drivs att få alla aktörer att dra åt samma håll.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Fast lön
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:produktionschef, chef, ledarskap, underhåll, anläggning, entreprenad, heltid, fastighet, arbetsledare, hus, bygg, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.