Nyexaminerad systemutvecklare

Nyexaminerad systemutvecklare

Vill du vara med i skapandet av framtidens tekniska lösningar inom flygtrafikledning? Lockas du av en roll där du får arbeta med den senaste tekniken tillsammans med kunniga kollegor? Vi söker dig till en tjänst som systemutvecklare till ett globalt företag.

Om företagetFöretaget är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag som är tekniskt ledande inom flera områden, däribland flygteknik. De gör stora investeringar inom forskning och utveckling och satsar för att skapa morgondagens teknik. Denna tjänst tillhör en enhet som utvecklar system inom flygtrafikledning och syftar till att skapa effektiva, säkra och tillgängliga system.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Bravura och arbeta som konsult under minst nio månader. Företagets intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ArbetsuppgifterSom systemutvecklare arbetar du med utveckling av produkter till företagets kunder där du är delaktig i hela processen, från design till test och driftsättning. Du tillhör ett team och er gemensamma uppgift är att utveckla systemlösningar anpassade för flygplatser. I denna roll arbetar du främst i C++. Här erbjuds du att arbeta med den senaste tekniken i en professionell miljö tillsammans med driva och kunniga kollegor i samma roll.

Formella krav
  • Du har kunskaper inom C++ och C#
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med tekniskt intresse som motiveras att ta ett stort ägandeskap i dina projekt och uppgifter. Du har fallenhet att tänka abstrakt och komplext och du har en stark analytisk förmåga. Vidare uppskattar du att tillhöra ett team och att arbeta tillsammans med andra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemutvecklare, utvecklare, utveckling, systemutveckling, flygtrafik, flygteknik, flygtrafikledning, teknik, konsult, heltid, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.