Merchandiser / Retail Merchandiser / Butikskommunikatör

Merchandiser / Retail Merchandiser / Butikskommunikatör

Har du erfarenhet inom butiksförsäljning och vill prova på något nytt? Lockas du av en varierad roll där du får ta egna initiativ? Vi söker dig till en tjänst som Merchandiser till expansiva Stanley Black & Decker.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställas direkt hos Stanley Black & Decker.

Om företagetStanley Black & Decker tillhandahåller innovativa verktyg och smarta lösningar till såväl professionella användare som konsumenter. Företaget sysselsätter närmare 40 000 medarbetare globalt och är verksamma i mer än 175 länder. Det nordiska huvudkontoret ligger i Göteborg, där det arbetar cirka 50 personer. De söker nu en Merchandiser som vill vara med och bidra till deras fortsätta tillväxt. Ditt upptagningsområde är hela Småland och tjänsten innebär därav resor samt regelbundna övernattningar.

ArbetsuppgifterSom Merchandiser arbetar du med att fronta Stanley Black & Deckers produkter och kampanjer i butiker och varuhus. Detta innebär att du exponerar produkter på bästa möjliga sätt i butiken och bygger upp tillfälliga butiksytor för detta. Till din hjälp har du riktlinjer och instruktioner för hur butiksytan och eventuella kampanjer ska byggas. Du tillhör den svenska säljorganisationen och arbetar tillsammans med Stanley Black & Deckers lokala säljteam, som stöttar dig kring vilka butiker som ska besökas och vad som är prioriterat. Som Merchandiser har du ett nära samarbete med företagets kunder, som ofta utgörs av butikssäljare eller butikschefer på varuhusen. Här erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper inom försäljning i en roll som innebär eget ansvar, flertalet sociala kontakter och en varierad vardag.

I rollen utgår du hemifrån och du erbjuds ett Home Office samt en bil som du använder i tjänsten. Ditt arbetsområde är hela Småland.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i butik
  • Flytande svenska och goda kunskaper i engelska
  • Körkort B
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande
Vi tror att du som söker är en person som trivs i en roll där du strukturerar och driver ditt eget arbete framåt samt tar initiativ för att nå dina mål. Att arbeta i en kommunikativ roll och att ha återkommande kundrelationer ser du som motiverande. Vidare har du förmågan att samarbeta med andra och du ser positivt på en roll som innebär en varierande vardag.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Hela Småland
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Merchandiser, Retail Merchandiser, Visual Merchandiser, butikskommunikatör, butikskommunikation, VM, butik, butikssäljare, säljare, försäljning, kampanj, retail, butiksmedarbetare, detaljhandel, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.