Lageransvarig till Smålands Skafferi

Lageransvarig till Smålands Skafferi

Vill du bli en del av ett mindre men expansivt företag? Trivs du med arbete som innefattar kontroll och plock av inkommande varor och lockas av att kunna påverka din egen arbetsdag? Vi söker nu en flexibel och serviceinriktad lageransvarig som vill växa tillsammans med Smålands Skafferi.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på 3 månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Smålands Skafferi har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Smålands Skafferi en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSmålands skafferi är en livsmedelsgrossist som har sitt hjärta och fokus på lokal mat. Sedan starten av 2015 har de haft en stabil tillväxt på den lokala marknaden och fortsätter expandera. Företaget erbjuder idag närproducerat kött, chark, ost och dryck till dagligvaruhandeln och restaurang. Smålands Skafferi har som mål att vara den flexibla samarbetspartnern som alltid ger allt för att det ska funka.

I dagsläget arbetar det 8 medarbetare i Växjö där även du blir en del av detta team.

ArbetsuppgifterSom lageransvarig är dina arbetsuppgifter att kontrollera och plocka inkommande gods och kundorder. Du säkerställer även att det är ordning och reda på lagret. Du har en nyckelroll i hur lager och plock fungerar i organisationen och ser till att det fungerar och samt bidrar till utveckling. Du arbetar ute på lagret och dina arbetstider kan variera något då du kan sluta olika tider på vardagarna.

Några av dina arbetsuppgifter blir att:
  • Plocka ordar
  • Kontrollera ankommande varor
  • Hålla ordning och reda på lagret
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Arbetslivserfarenhet med kundkontakt och plockhantering
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
  • Meriterande av arbete inom lager/livsmedelsbranschen/butik/restaurang
  • B-körkort
Du som söker är en ansvarstagande och strukturerad person. Du trivs med att vara en nyckelspelare i lagermiljö och kan både arbeta i team såväl som självständigt. Smålands Skafferi är i en tillväxtfas där det både växer fram nya arbetsuppgifter och möjligheter vilket ställer krav på att du är flexibel och förstår vikten av god service. Du kommer att arbeta ihop med ytterligare en till lagermedarbetare samt ha tät kontakt med både logisikansvarig och säljare vilket gör att du bör ha en god samarbetsförmåga. Vidare värdesätter du noggrannhet i ditt arbete då du hanterar varor inom livsmedel.

Övrig information
Start: 1 September
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lageransvarig, Lager, Lagermedarbetare, lagerarbetare, Växjö, plock, varuhantering, orderhantering, godshantering, Smålands Skafferi, daglig varuhandel, heltid
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!