Junior konstruktör / Ventilationskonstruktör till Assemblin

Junior konstruktör / Ventilationskonstruktör till Assemblin

Är du i början av din karriär och motiveras av personlig utveckling? Här får du möjligheten att påverka hela projektprocessen med några av regionens största och mest spännande projekt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Assemblin.

Om företagetAssemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Assemblins omsättning är cirka 10 miljarder SEK och med mer än 6 000 medarbetare på över 100 orter i Norden.

Assemblin Ventilation tar hand om hela projektet vid ventilationsanläggningar. Från förstudie och design till installation, eftermarknad och service. Genom kompetens inom energioptimering och olika servicefunktioner erbjuder de sina kunder allt från integrerade lösningar för ventilation och kyla till samordning av integrerade projekt som omfattar ventilation, el, värme och sanitet, kyla samt styr-och reglersystem.

ArbetsuppgifterI rollen som konstruktör ansvarar du för att upprätta och utveckla tekniska konstruktioner ifrån förfrågningsunderlag. Arbetet sker i projektform där du följer hela processen och driver det till färdigt anbudsförslag samt arbetar med 3D-modellering. Du arbetar med flera projekt parallellt i ett nära samarbete tillsammans med dina kollegor där ni under start-och slutmöten diskuterar olika lösningar.

Du ingår i ett team bestående av kalkylatorer, konstruktörer, projektledare och montörer där ni arbetar i ett nära samarbete. Teamet präglas av hög delaktighet, gemenskap och flexibilitet.

Formella krav
  • Avslutad högskoleutbildning inom området
  • Kunskap inom AutoCAD, MagiCAD och/eller Revit
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-körkort
För att trivas i rollen som konstruktör är du självgående och drivande i dina processer. Du motiveras av att sätta igång nya projekt och du har förmågan att hantera flera projekt parallellt. Då du arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor är det viktigt att du är en lagspelare som har lätt för att se gruppen. Vidare har du förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete samt prioritera rätt saker.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktör, ventilationskonstruktör, junior, konstruktion, projekt, projektering, CAD, AutoCAD, MagiCAD, Revit, kund, installation, teknik, tekniska system, ventilation, värme, el, styr-och regler, rekrytering, heltid, Assemblin, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!