IT-ansvarig / Digitalisering / Fastighet

IT-ansvarig / Digitalisering / Fastighet

Har du en bakgrund inom IT, motiveras av många kontaktytor och frihet under ansvar i ditt arbete? Vi söker dig med intresse för verksamhetsutveckling som vill vara en del av Växjöbostäders digitaliseringsresa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Växjöbostäder.

Om företaget
Växjöbostäder är ett kommunalt ägt bostadsbolag som arbetar för att skapa boendemöjligheter samtidigt som de bedriver en affärsmässig verksamhet. Företaget har omkring 100 anställda vilka täcks in av bland annat kundcenter, projektledare och reparatörer. Växjöbostäder drivs av en framåtanda och arbetar för att bli Sveriges bästa hyresvärd genom tre löften till sina hyresgäster som består av vardagstrygghet, boendemöjligheter för alla och ett hållbart framtidsboende. Företaget har en stark framåtanda, står inför ett digitalt förändringsarbete och söker därför en IT-ansvarig som vill vara en del av denna resa.

ArbetsuppgifterSom IT-ansvarig hos Växjöbostäder ansvarar du för förvaltning av företagets IT-miljöer. Du har en konsulterande och stöttande roll där du samverkar med kollegor på andra avdelningar inom bolaget samt med Växjö kommuns IT avdelning. Du medverkar med teknisk kompetens och rådgivning vid förhandling och inköp av nya system samt har löpande kontakt med företagets systemleverantör. Vidare bidrar du med analyser och områdesbevakning samt presenterar förbättringsförslag för verksamheten. Detta är en roll för dig som är intresserad av verksamheten som helhet och vill vara en del av Växjöbostäders digitaliseringsresa.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, datateknik, IT eller liknande område
  • Några års erfarenhet från en relevant teknisk roll, där du arbetat operativt inom IT samt arbetat nära de strategiska IT-frågorna
  • Tidigare erfarenhet av systemförvaltning eller systemintegration samt beställarerfarenhet vid upphandlingar av IT-system
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • Meriterande med kunskap inom fastighetsdriftsystem eller liknande driftsystem
Vi tror att du som söker tar ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att de blir slutförda i tid. I rollen arbetar du tätt ihop med andra avdelningar och externa parter, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du uppskattar frihet i din arbetsroll och stimuleras av möjligheten att ta initiativ och utveckla befintliga processer. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du ser till uppgifters långsiktiga betydelse och konsekvenser, har en förmåga att se samband och arbetar strategiskt för att föra verksamheten vidare.

Övrig information
Start: Enligt överrenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-ansvarig, IT-konsult, IT, digitalisering, fastighet, systemvetenskap, datateknik, systemförvaltning, systemintegration, fastighetsdriftsystem, upphandling, Heltid, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!