Hyresförhandare / säljare / fastighetsvärdering

Hyresförhandare / säljare / fastighetsvärdering

Är du en lösningsorienterad person med skinn på näsan och ett sinne för affärer? Som hyresförhandlare hos Fastighetsägarna Syd får du en flexibel vardag med nära kundkontakt.

Om företagetFastighetsägarna är en kunskapsorienterad branschorganisation med både bredd och spetskompetens inom frågor som rör fastighetsbranschen. Hos Fastighetsägarna Syd arbetar ett tjugotal medarbetare inom olika områden som exempelvis fastighetsjuridik, hyresförhandling, kommunikation och opinionsbildning. Deras uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas.

ArbetsuppgifterRollen som hyresförhandlare är dynamisk och innebär varierande arbetsuppgifter där ena dagen inte är lik den andra. Du utgår från Växjö men gör dagliga besök runt om i Växjö-regionen. Dina primära ansvarsområden rör kundråd och förhandlingar med hyresgästföreningen där Fastighetsägarna Syds medlemmars intressen står i fokus. Detta innebär även att du regelbundet medverkar på medlemmarnas föreningsmöten där du tar en aktiv roll i att föra förhandlingar och processer i medlemmarnas intresse. Förutom kontakten med medlemmar och andra intressenter innebär arbetet även uppgifter av administrativ karaktär där du samlar in, analyserar och sammanställer information från olika aktörer.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieexamen
  • Flerårig erfarenhet av säljorienterat arbete
  • Erfarenhet av fastighetsvärdering eller besiktning (meriterande)
  • Svenska, flytande i tal och skrift
  • B-körkort
  • Tillgång till egen bil (meriterande)
För att vara framgångsrik i den här rollen ser vi att du är lösningsorienterad och god förmåga att prioritera. Vidare är du en social individ som har lätt för att skapa förtroende och trygghet hos andra. Du gillar utmaningar och har förmågan att se det positiva även i tuffa situationer där du ofta hittar nya vägar för att komma i mål.

Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Fastighetsägarna Syd har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Fastighetsägarna Syd en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Växjö, B2B, hyresförhandlare, Fastighetsägarna syd, besiktning, fastighetsvärdering, säljare, sälj, mäklare, fastighetsbranchen, fastigheter, Växjö,
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.