Engagerad säljare / sales representative till marknadsledande Ferrero

Bravura · Försäljning · löpande

Om jobbet

Har du tidigare arbetat med försäljning inom dagligvaruhandeln? Drivs du av att skapa goda relationer och arbeta resultatfokuserat? Vi söker nu en engagerad säljare till det familjeägda och internationella företaget Ferrero. Här erbjuds du personlig utveckling och får arbeta med starka varumärken så som Nutella, Ferrero Rocher och Kinder Surprise.

Om företagetFerrero Scandinavia AB är det nordiska dotterbolaget i Ferrero International, ett av de största konfektyrföretagen i världen med en marknadsledande ställning i Europa. Ferrero tillverkar, marknadsför och säljer välkända produkter som Ferrero Rocher, Kinder Surprise och Nutella. De bedriver globalt, med cirka 24800 medarbetare, verksamhet i 73 bolag och 20 produktionsanläggningar och har en omsättning om drygt € 8.1 Md. Läs mer på: www.ferrero.se.

ArbetsuppgifterI rollen som Sales Representative på Ferrero är du resultatansvarig för ett eget distrikt som omfattas av bland annat Kalmar, Oskarshamn och Växjö med omnejd. Du utgår hemifrån och arbetar mot en befintlig kundstock som består av butiker inom dagligvaruhandeln. Som Sales Representative är du ansvarig för att bredda kundernas sortiment, sälja in Ferreros kampanjer och öka butikernas försäljning genom förbättrad synlighet av Ferreros produkter. Till din hjälp har du egen tjänstebil, mobiltelefon, dator och iPad. Även om du i rollen arbetar självständigt har du en tät dialog med regionchefen, säljledningen och kollegorna ute på fältet. Med regionchefen har du bland annat veckovisa uppföljningar.

På Ferrero får du möjlighet att vara med på en spännande resa och utvecklas i din roll som säljare. Det erbjuds en fast lön, resultatinriktad bonus samt övriga generösa förmåner.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, B2B, försäljning eller motsvarande är starkt meriterande
  • Erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandeln är ett krav
  • God dator- och systemvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt
  • B-körkort
För att lyckas i den här rollen är du en person som drivs av att arbeta resultatfokuserat och skapa goda affärsrelationer. Du har förmågan att anpassa dig efter varje specifik kund eller nya förutsättningar och trivs i ett stort socialt kontaktnät. Vi tror även att du är en självgående person som tar ett stort ansvar i ditt arbete och lyckas driva din försäljning framåt på egen hand. Med rätt inställning, beslutsamhet och engagemang ser du alltid till att göra ditt yttersta för att lyckas. Du trivs i ett högre arbetstempo och har förmågan att tänka nytt och kreativt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Växjö
Lön: Fast lön och resultatinriktad bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sälj, säljare, försäljning, sales, representative, distribution, fältsäljare, produktförsäljning, dagligvaruhandel, service, konfektyr, fältförsäljning, account manager,
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.