Drifttekniker / Nätverkstekniker / IT-tekniker till ett IT-bolag

Drifttekniker / Nätverkstekniker / IT-tekniker till ett IT-bolag

Vi söker dig som vill jobba med nätverk-och driftlösningar i absolut teknisk framkant. Företaget är en ledande aktör på marknaden där du får chansen att påbörja och utveckla din karriär inom området!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget då företaget ser långsiktigt på denna tjänst.

Om företagetFöretaget besitter bred teknisk kompetens inom IT-infrastruktur samt är en molnleverantör med höga certifieringar. De är specialiserade på systemintegration för IT och telekommunikation med över 700 medarbetare i Sverige på 20 orter. Företaget samarbetar med stora aktörer inom branschen där de är återförsäljare av leverantörernas produkter.

Kulturen präglas av samarbete och kunskapsutbyte vilket företaget ser som viktiga nycklar till att bygga ett starkt team och företag. Inom företaget finns det en tung och bred kunskap som är avgörande för att vara starka aktörer på marknaden. Vi söker nu en ny medarbetare där du blir en del av ett team som präglas av en god gemenskap och en vilja att utvecklas. Tjänsten är placerad i fina lokaler i Växjö.

ArbetsuppgifterI rollen som drifttekniker arbetar du med övervakning, felsökning och konfigurering inom nätverk-och säkerhetslösningar. Du samarbetar med attraktiva kunder inom både offentlig och privat sektor där det blir viktigt att proaktivt upptäcka och lösa kundernas problem. Du ingår i företagets driftfunktion som idag består av fem personer där ni tillsammans ansvarar för de ärenden och felanmälningar som uppstår. I tjänsten kan även arbete hos kund förekomma.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom IT, data och/eller nätverk
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
  • Meriterande: Arbetslivserfarenhet inom området
  • Meriterande: Kunskaper i Cisco och routing/switching
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med tekniskt intresse som trivs i en roll där du ständigt får utvecklas. Att ta egna initiativ ser du som motiverande och du har viljan samt intresset att hjälpa andra. Du anstränger dig för att leverera lösningar och trivs i en social roll med många kontaktytor. Vidare har du har förmågan att ta dig an nya förhållningssätt och du är öppen för förändring.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: drifttekniker, nätverkstekniker, IT-tekniker, IT, support, nät, drift, kunder, Cisco, routing, switching, felsökning, övervakning, installation, konfigurering, säkerhet, lösningar, heltid, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.