Butiksansvarig säljare inom el till Elektroskandia

Butiksansvarig säljare inom el till Elektroskandia

Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta som butiksansvarig i Sveriges ledande el-teknikgrossistföretag? Vill du arbeta i en varierande roll där du får vara med och utveckla butiken?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Elektroskandia har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Elektroskandia en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetElektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen arbetar idag mer än 43 000 personer inom 245 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter. De marknadsför och säljer elmaterial och utrustning inom elkraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

ArbetsuppgifterI rollen som butiksansvarig kommer du att ansvara för att driva och utveckla butikens försäljning av elmaterial. Du kommer att ansvara för försäljning, driften i butiken, försäljningsresultat samt lagerstyrning. I samarbete med säljchef, butikssäljare och med utesäljare kommer du att arbeta mot alla förekommande kundsegment. Du har inget personalansvar men kommer att leda och till viss del coacha övriga butiksanställda samt anordna kundaktiviteter utanför butiken.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna inom el/teknik
  • Erfarenhet av försäljning i butik
  • Arbetslivserfarenhet inom el/teknik
  • Erfarenhet av ledarskap är starkt meriterande
  • B-körkort
  • Du skriver och talar obehindrat på svenska samt engelska
Du som söker har ett intresse för att hjälpa andra människor och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare har du kunden i fokus och en god förmåga att se helheten ur olika affärsmässiga perspektiv. Din förmåga att skapa och hålla en struktur i ditt arbete gör att du kan prioritera rätt saker där du även trivs i ett högt tempo. Slutligen har du ett intresse för ledarskap, en förmåga att få med dig andra och lätt för att se syftet med gruppen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: butiksansvarig, butikssäljare, butik, ansvarig, försäljning, elektronik, EL, teknik, Elektroskandia, uppdrag, heltid, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!