Administratör till ledande transportbolag

Administratör till ledande transportbolag

Är du tillgänglig omgående och vill arbeta med administrativa arbetsuppgifter? Kan du arbeta hela sommaren? Då är det dig vi söker!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till slutet på sommaren. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos kundföretaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är ett erkänt bolag inom sin bransch med 3 500 anställda landet över. Du får mer information vid en eventuell intervju!

ArbetsuppgifterI tjänsten arbetar du huvudsakligen med att avlasta olika avdelningar med administrativa arbetsuppgifter, primärt rörande ärenden kopplade till leveranser och transport. Vidare dokumenterar du ditt arbete löpande i företagets CRM-system. Uppgifterna kan komma att utvecklas beroende på din profil samt företagets behov.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • God dator- och systemvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Meriterande: erfarenhet av tullhantering
Vi tror att du som söker tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. Vidare är du noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga, är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administatör, assistent, administration, logistik, sommarjobb, omgående, heltid, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!