Tekniker inom el och säkerhet till Bravida Växjö el

Tekniker inom el och säkerhet till Bravida Växjö el

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi tekniker inom både el och säkerhet till vår avdelning i Växjö.

Om jobbet

Som tekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder beroende på om du arbetar som tekniker inom el eller säkerhet. Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Service inom el (el)
  • Installation och driftsättning av säkerhetsanläggningar (säkerhet)
  • Utredningar och felsökningar
  • Åtgärdsförslag och genomförande
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer
Du kommer att vara ansvarig för att serviceuppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Bravida i Växjö har avdelningar inom el, vs och ventilation. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Som tekniker inom el söker vi dig som är utbildad och gärna ECY-certifierad elektriker med några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och reglerteknik. B-körkort är ett krav.

Som tekniker in om säkerhet söker vi dig som har el-teleteknisk utbildning och några års erfarenhet av säkerhetsinstallationer och är kunnig inom data- och nätverkslösningar. Det är meriterande om du har jobbat med våra system Autotronica och Integra tidigare men arbetar även med för marknaden vanligt förekommande system.

Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du har förmågan att skapa goda relationer, är ansvarstagande och serviceminded i mötet med våra olika kunder. Eftersom du kommer arbeta med olika projekt och med olika personer ser vi gärna att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 16 maj 2021

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut?Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (10 dagar kvar)