Bravida söker Automationsingenjör

Bravida söker Automationsingenjör

Om oss

Trivs du med ansvar och vill utvecklas inom en större koncern? Vill du jobba med de största samhällbyggnadsprojekten i regionen? Brinner du dessutom för automation och alla dess möjligheter? Då är du rätt person för jobbet!

Bravidas avdelning för automation fortsätter växa och vi söker nu ytterligare en automationsingenjör till vårt team i Växjö. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande uppdrag i ett härligt gäng. Våra projekt ligger främst inom fastighet-, process- och livsmedelsindustri.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som automationsingenjör arbetar du med utveckling av lösningar inom automation. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bl.a. av utredning, förstudier, nyprojektering, om- och tillbyggnader inom fastighetsautomation. Vi har flera stora spännande projekt som vi arbetar med just nu men projekten kan variera i storlek, innehåll och bransch.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet som konsult eller projektledare inom området som vill komma in i vårt team och göra skillnad och bidra till vår gemensamma utveckling!

Vi tror att du har:
  • En teknisk utbildningsbakgrund från universitet, högskola eller YH eller erfarenhet som kan bedömas som likvärdig.
  • God erfarenhet av PLC-programmering
  • Gedigen och bred teknisk förståelse inom automationsområdet
Som person är du en lagspelare som har lätt för att ta människor. Du är prestigelös och lyhörd inför andras tankar och kunskaper. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, gillar att ha ordning och reda samt är stabil och lugn i ditt arbete. Du har en god kommunikationsförmåga och hanterar svenska och engelska såväl i tal som skrift.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och har du frågor så vänd dig till rekryteringskonsult Fredrik Liwander, fredrik.liwander@onepartnergroup.se alt 0721-82 55 03. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Liwander
Telefon 0721-82 55 03
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se