Avdelningschef Automation till Bravida region Jönköping med placering i Växjö

Avdelningschef Automation till Bravida region Jönköping med placering i Växjö

Bravida söker nu en kundinriktad och affärsdriven avdelningschef med inriktning mot automation till vår nya automationsavdelning inom Region Jönköping med placering i Växjö.

Beskrivning av tjänsten

I rollen som avdelningschef ansvarar du för att med utgångspunkt från Bravida krav, målsättningar och interna policys, leda och utveckla avdelningens verksamhet och personal till bästa möjliga lönsamhet och utveckling. Att följa upp avdelningens resultat månatligen samt säkerställa att budget och uppsatta nyckeltal nås, ligger under ditt ansvar. Du är mycket delaktig i affären, att stärka och vidareutveckla relationerna med kunder är en drivkraft. Du ingår i regionens ledningsgrupp och bidrar aktivt till att utveckla din och regionens verksamhet mot gemensamma mål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Säkerställa att Bravidas ledningssystem för t ex kvalitet, miljö, inköp, arbetsmiljö, code of conduct, attest/beslutsrättsinstruktion, ekonomi och interna processer efterlevs
  • Förvalta den information som rör ansvarsområdet automation och ansvara för att rätt information når ut till alla medarbetare.
  • Ledaransvar för medarbetarna på avdelningen, idag ca 15 st. Genomföra utvecklings- och lönesamtal årligen enligt liggande affärsplan.
Bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som vill vara med och leda Bravida framåt och skapa hållbara lösningar för nya som befintliga kunder. Du är affärsmässig och serviceinriktad med kundens behov i fokus. Du tar dig an ett chefs- och ledaransvar för att utveckla medarbetarna och avdelning som helhet tillsammans med Bravida.

Vi söker dig med högskoleexamen eller annan relevant utbildning i kombination med minst 5 års branscherfarenhet inom automationsteknik samt dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med projekt- och projektledning, anbudshantering, entreprenadjuridik samt vana att förhandla. Vidare krävs att du har goda kunskaper inom ekonomi och administration, främst Officepaketet då det är centralt i rollen. Följande egenskaper är centrala för tjänsten:
  • Dokumenterade goda ledaregenskaper
  • Förmåga att skapa långsiktiga relationer, internt och externt
  • Se affärsmöjligheter och vara en driven entreprenör
  • God kommunikatör
  • Lyhörd
  • Digital i ditt arbetssätt
Bravida erbjuder dig en arbetsplats att utvecklas på och utmanas i. Det är tillsammans med din chef, kollegor och medarbetare som du utmanas och växer i din roll. Som chef erbjuds du gå utbildningar för att stärka dina kompetenser. Du blir en del av ett team med erfarna kollegor i en region som vågar satsa och vill framåt.

Övrigt

B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, utvecklas också företaget.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 31 januari, 2021. Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (4 dagar kvar)