Innesäljare/Säljsupport till Blinto

Innesäljare/Säljsupport till Blinto

Blinto.se är en nätauktionstjänst för maskiner, fordon och andra professionella produkter, där tusentals budgivare från hela Europa lägger bud på intressanta objekt. Vi grundade Blinto hösten 2018 för att ge våra medlemmar och användare en komplett nätauktionstjänst byggt på modern digital teknik kombinerat med högsta personliga service. Vi verkar över Sverige och det ska vara enkelt att samarbeta med oss. Läs gärna mer på www.blinto.se

Om oss

Blinto.se är nu Sveriges snabbast växande auktionssajt, och målsättningen är att ständigt utveckla sortiment och geografisk täckning i Sverige. Är du i startgroparna av din säljkarriär samt vill få möjligheten att vara med och bygga upp Blintos nya innesäljsavdelning? Blinto fortsätter växa och vi söker nu en innesäljare/säljsupport till vårt kontor i Växjö. Vill du vara med på vår spännande resa och utvecklas tillsammans med oss? Då vill vi höra mer från dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter;

I rollen som innesäljare/säljsupport kommer din vardag att bestå av varierande arbetsuppgifter, men det primära handlar om att stötta våra auktionsmäklare med förhandlingar av objekt som inte uppnår reservationspriser när auktionerna är avslutade. Genom uppsökande telefonförsäljning bearbetar du nya och befintliga kunder, där du blir en viktig nyckelspelare på vår fortsatta tillväxtresa. Du kommer att jobba nära våra auktionsmäklare och stötta dem i att registrera nya kunder och administrera befintliga i vårt affärssystem.

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen som innesäljare/säljsupport hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus. Du värdesätter att jobba ordningsamt och strukturerat samt har en god samarbetsförmåga. Med fördel trivs du med att jobba i ett högt tempo där du har flera ärenden i gång samtidigt, vilket innebär att du är en stresstålig person. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har en god kommunikativ förmåga, där du är flytande i svenska och engelska språket.

För att vara aktuell för tjänsten har du;
  • Erfarenhet från försäljning och säljsupport
  • God datorvana och erfarenhet av att arbeta med affärssystem som arbetsverktyg
  • goda kunskaper i engelska och svenska
Varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan

Sista ansökningsdatum är den 26 oktober 2020, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Detta är en direktanställning hos Blinto som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på telefonnummer 0470- 73 94 63.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se