Försäkringsrådgivare till Bilsport & Mc Specialförsäkring

Försäkringsrådgivare till Bilsport & Mc Specialförsäkring

Varumärket Bilsport & Mc Specialförsäkring är en del av Moderna som ingår i den danska försäkringskoncernen Tryg A/S. Tryg är ett av Nordens största försäkringsbolag med 2,7 milj privatpersoner och 140 000 företag som kunder.

Bilsport & Mc Specialförsäkring är experter på försäkringslösningar för entusiastbil, motorcykel och veteranmoped. Med 12 anställda och 125 000 kunder är de marknadsledande på motorcykel-försäkring i Sverige.

Vi söker nu flera försäkringsrådgivare till Bilsport och Mc Specialförsäkring för en visstidsanställning under högsäsongen från den 1 februari till 30 augusti 2019. För rätt person finns chans till förlängning hos Bilsport och Mc.

Dina arbetsuppgifter

Som försäkringsrådgivare kommer dina främsta arbetsuppgifter vara rådgivning och försäljning av försäkringslösningar. Dina arbetsredskap är telefon, försäkringsprogram och Office-programmen. Du blir en del av ett team som levererar högklassig service till bil - och mc intresserade kunder. Den mesta kontakten med kunder kommer ske vi telefon men du kommer även få möjligheten att komma ut och möta kunder på mässor och andra träffar.

Som en del i Bilsport och Mc:s försäkringsteam får du relevant utbildning i försäkringar, affärssystem och företagets erbjudande. Du kommer även vara en del av ett socialt och sammansvetsat gäng som hjälper varandra.

Arbetstiden är dagtid på vardagar, antingen 8:00-16:45 eller 9:15-18:00 i ett varannan vecka system visst helgjobb kan förekomma vid tex mässor.

Din profil

För att passa in i rollen som försäkringsrådgivare har du en positiv inställning och tidigare erfarenhet av kundkontakt, gärna via telefon. Vi ser gärna att du tidigare jobbat med service, har en positiv inställning och brinner för att lyssna på och göra kunden nöjd.

Som person är du stresstålig och gillar att ha ordning och reda. Du kan arbeta självständigt men har inte heller några problem med att arbeta i grupp.

Det är meriterande om du:
  • Har en bakgrund inom försäkringar
  • Tidigare arbetat med försäljning
  • Är bil- och mc intresserad
Du har körkort och behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se