Management Trainee, Malmö

Management Trainee, MalmöManagement Trainee

Vi söker nya talanger med stort driv för att utvecklas till framtida ledare!

Två ord kännetecknar och präglar vårt program: utmaningar och möjligheter. Från din allra första dag, kommer du att inse och känna att vi både litar på dig och räknar med dig, men också att vi utmanar dig, dina färdigheter och kunskaper. Genom programmet erbjuder vi inte bara olika projekt- vi erbjuder dig möjligheter och utveckling.

Berendsen ingår i Elis, en internationell ledare inom lösningar för textilier, hygientillbehör och facility service med verksamhet i 28 länder runtom i Europa och Sydamerika. Totalt är vi 45 000 anställda över 440 service- och produktionsställen världen över.

Berendsens Management Traineeprogram är individuellt utformat och inkluderar fyra varierande block som vardera löper under sex månader. Syftet med programmet är att utveckla dig till att bli en av våra framtida ledare.

Tjänsten
Du kommer vara stationerad på vårt huvudkontor och/eller på någon av våra anläggningar i Sverige samt under minst ett av utbildningsblocken vara utomlands inom Elis-koncernen. Under utbildningstiden kommer du att få en nationell samt internationell insyn i vår verksamhet.

Traineeprogrammet startar i februari 2019 och ger dig möjlighet att ingå i olika projekt inom följande områden:
  • Marknadsföring
  • Inköp
  • Produktutveckling
  • Produktionsutveckling och logistik
  • Affärsutveckling
  • Human Resources
  • Ekonomi, finans och IT
Din profil
För att lyckas som Management Trainee på Berendsen är det viktigt att vara intresserad av möten med andra människor, kunna ta lärdom av medarbetarna samtidigt som du kan bidra med idéer och nytänkande. Det är även bra om du är nyfiken, ödmjuk, utåtriktad, innehar en stark drivkraft och tycker om utmaningar.

Du bör även vara flexibel och ha en förmåga att anpassa dig till olika miljöer, då du kommer att arbeta på olika platser i såväl Sverige som utomlands.

Krav
Till traineeprogrammet 2019 söker vi dig som har en akademisk utbildning, ekonom eller civilingenjör, är mellan 25-30 år samt är bosatt i, alternativt villig att flytta till Malmöregionen.

Vi erbjuder dig
Som Trainee arbetar du sida vid sida med erfarna chefer och under programmets gång kommer du att lära dig hantera komplexa situationer, brottas med svårlösta problem och ta ett stort personligt ansvar. Vi ger dig löpande kompetensutveckling, information och studiebesök.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Djärf, på 0721-50 41 34.Välkommen att registrera din ansökan, ett personligt brev, CV samt betyg genom länken nedan.

Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: trainee, management, chef, ekonom, ekonomi, ingenjör, civilingenjör, marknadsföring, HR, inköp, affärsutveckling
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Trainee
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 14 nov (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!