Butik- och lagersäljare extra, Beijer Växjö

Butik- och lagersäljare extra, Beijer Växjö

Är du en serviceinriktad medarbetare med kunskaper inom byggmaterial? Trivs du med att arbeta i team och att ta mycket ansvar? Har du dessutom erfarenhet av lager/butiksarbete? Då är denna tjänst något för dig! Tjänsten är på deltid fram till mars 2022 (med god chans till förlängning) och önskas tillsättas omgående. Är du vår nya stjärna?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Beijer Byggmaterial söker nu efter nya lager- & butikssäljare till vår filial i Växjö. Rollen som lager- och butikssäljare består av mycket variation och ansvar.

Uppgifter du möter dagligen som butikssäljare kan vara:
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service
  • Försäljning till kund i butik
  • Kassaarbete
  • Varuplock
Uppgifter du möter dagligen som lagersäljare kan vara:
  • Registrering av kundens varor i handdator
  • Orderplockning (kundordrar) samt uppackning av varor
  • Lasta och lossa varor
  • Ankomstrapportera varor samt mottagningskontroll
Vi söker dig som

Värderar vikten av att leverera en hög kvalité och är mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga för service. På Beijer Byggmaterial leds vi av att varje kund ska bli sedd och uppmärksammad så att kunden lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från byggmaterialförsäljning eller kunskap inom byggmaterial ses som en stor fördel. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att leverera en hög kvalité och vara det bästa alternativet för våra kunder.

Meriterande är att du har truckkort och körkort. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi söker i framtida medarbetare.

Nästa steg

Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige! Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka i dag! Tjänsten är på deltid med placeringsort Växjö. Vi söker dig som kan starta omgående och arbeta fram till mars 2022, med god chans till förlängning.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.