Fältsäljare inom retail till Blekinge/Småland!

Fältsäljare inom retail till Blekinge/Småland!

Vi söker nu en fältsäljare till distriktet Blekinge/Småland. Detta är en heltidstjänst tillsvidare som beräknas starta i december 2018 med reservation för uppsägningstid. Du kommer att rapportera till Regionschef för Södra Sverige. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har din bostad i/nära Karlskrona, Växjö eller Kalmar. Resor i arbetet förekommer med några övernattningar per månad.

Om tjänsten

Som fältsäljare innebär de dagliga arbetsuppgifterna att presentera samt sälja in kampanjer och nyheter, fylla på varor och skapa attraktiva exponeringar. Vi arbetar aktivt med space management för att stärka butikernas lönsamhet i våra kategorier och ger butikerna hjälp, tips och råd vid ombyggnad av avdelningar där våra produkter finns representerade.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har framgångsrik erfarenhet från försäljning, butiksarbete, plockhjälp eller liknande inom dagligvaruhandeln eller livsmedelsbranschen och ett brinnande intresse för mat. Du har körkort och utbildning på gymnasienivå, medan högre utbildning är meriterande. Tjänsten kräver datorvana och du är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska. Tidigare erfarenhet av arbete i säljstödssystemet Argus är meriterande men inte ett krav. Du trivs med att arbeta självständigt i och ett högt tempo. Som person är du är utåtriktad och du brinner för att skapa kundkontakt och ett brett nätverk. Du har också hög servicemedvetenhet och strävar efter att skapa långsiktiga relationer. I rollen ingår tydliga budgetmål och för att lyckas i rollen bör du ha en stark drivkraft för att nå goda resultat. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med starka varumärken i ett spännande och viktigt affärsområde. Vi tror att du har ett genuint intresse för mat och att du vill bygga din karriär genom att, tillsammans med oss, bidra till att fler upptäcker matglädje i vardagen. Vi tror även att du delar våra värderingar; Trust, Integrity, Passion, Intellectual Curiosity och Courage.

Ansökan

Du hittar annonsen via vår hemsida där du kan söka tjänsten: www.barillagroup.com/sv under jobba hos oss/karriärer. Du är välkomen med din ansökan senast 23 September 2018Frågor om tjänsten besvaras av Regionchef Jonas Ekström på tel: 0703432040 eller via mail: jonas.ekstrom@barilla.com.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.barillagroup.com/sv
Sista ansökningsdag 23 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barillagruppen är världens största producent av pasta och pastasåser samt Europas ledande bagerikoncern. Företaget är familjeägt och drivs av familjen Barilla i fjärde generationen, med sitt säte i Parma, Italien. I Sverige känner vi främst igen varumärkena Barilla och Wasa, där den senare är världens största producent av knäckebröd.