Platschef

Om jobbet

I tjänsten som platschef på byggplats är din uppgift att planera, koordinera och leda tilldelad arbetskraft ute på våra balkongprojekt. Du planerar avrop från egen produktion samt från externa leverantörer och är delaktig på byggmöten och besiktningar. I jobbet ingår att ansvara för att montage sker enligt ritningar och anvisningar, att säkerhetsföreskrifter, lagar och riktlinjer efterlevs. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra projektledare som du även rapporterar till.

Tjänsten är placerad efter projekt vilket gör att din arbetsplats är ett stort geografiskt område. Du är närvarande på våra byggen under veckorna och får räkna med flera övernattningar per vecka.

Lämplig bakgrund är arbetsledare, ledande montör, montageledare eller motsvarande, helst inom byggbranschen. Du kanske är en duktig montör med ledaregenskaper och blir detta ditt första chefsjobb hjälper vi dig att utvecklas i din roll. Vad gäller utbildning är det meriterande med en teknisk sådan med bygginriktning, men det är inget krav. Du har goda kunskaper i engelska. Körkort är ett krav. För att lyckas på bästa sätt i rollen som platschef på våra balkongmontage är dina personliga egenskaper viktiga och vi sätter stor vikt vid dem. Vi vill att du är en problemlösare med stort driv som tar egna initiativ och beslut på de byggen du ansvarar på. Genom ditt öppna och sociala sätt får du varje montör att trivas och göra det lilla extra och du ansvarar för att det är en god och positiv atmosfär på byggplatsen. Du trivs i en ledande roll och har ett sinne för affärer.

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande jobb i ett expansivt företag med internationell prägel, öppet arbetsklimat, korta beslutsvägar, frihet under ansvar och goda karriärmöjligheter.

Ansökan Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Projektledare Johan Bengtsson på telefon 0470-53 30 42, frågor kring anställningen besvaras av HR-specialist Jennie Ljungdahl på telefon 0470-53 30 24.

Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med Platschef. Sista ansökningsdag är 2017-10-29. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Johan Bengtsson, 0730 73 9903

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Huvudkontor ligger i Växjö och vi har dotterbolag i Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland. Vi är över 300 medarbetare och omsätter ca 900 MSEK. Produktionen sker vid huvudkontoret i Växjö, i en produktionsprocess som är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Hemsida
http://balco.se