Kalkylator mot total entreprenad

Kalkylator mot total entreprenad

Vi söker en noggrann och driven person som är nyfiken på priser och vill ha ett stort eget ansvar.

Som kalkylator på Balco är ditt uppdrag att förse organisationen med korrekta kalkyler så våra projekt levereras med hög kvalitet och god lönsamhet. Tjänsten är både utmanande och stimulerande, där du jobbar specifikt mot ett eller flera av våra marknadsområden.
Du har ett stort eget ansvar med möjlighet att påverka i stort som smått.

Tillsammans med säljaren sätter du dig in i jobbet för att förstå projektet du ska räkna på. På sikt kommer du att kunna analyser och ifrågasätter prisbilden för att erbjuda bästa lösningen mot kunden. Om du önskar besöker du byggplatsen för att få en ännu bättre bild av det jobb du ska räkna på.

Du räknar och mängdar både interna och externa priser på material och arbete där du utgår ifrån ritningar, beskrivningar, foton och checklistor då du gör dina beräkningar. Du räknar även på montage, frakt, omkostnader på plats och får på så sätt fram en totalkalkyl som projektledaren förhåller sig till.

I din roll ingår även att;
  • bistå säljare och konstruktörer med teknisk och ekonomisk information.
  • bevaka "din" marknad och prisbilden som råder där.
  • skapa kontakter med nya leverantörer samt upprätthålla kontakten med befintliga.
Du har ett sinne för detaljer, ett bra affärssinne samt en god struktur och förmåga att planera ditt arbetet. Du gillar problemlösning och att hitta effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på utmaningar som dyker upp.

Du jobbar lika bra självständigt som i grupp och du har lätt för att skapa goda relationer både internt och externt. Med ett prestigelöst sätt och lite "skinn på näsan" når du dina mål.
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbeten, gärna med erfarenhet av att räkna på priser. Du har goda kunskaper i Office-paketet och kommunicerar bra på engelska eftersom våra projekt är både i och utanför Sverige. Har du en teknisk utbildning och behärskar du tyska ser vi det som meriterande.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb i ett av Växjös mest expansiva företag. Du kommer få stora möjligheter att påverka, driva och utveckla ditt ansvarsområde självständigt.
Balco kännetecknas av ett öppet arbetsklimat, god gemenskap, korta och snabba beslutsvägar, bra introduktion och goda karriärmöjligheter i ett företag med internationell prägel.

Ansökan

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av kalkylator Ola Åkesson på tel. 0470-53 30 38. Frågor kring anställningen besvaras av HR-specialist Jennie Ljungdahl på telefon 0470-53 30 24.

Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med "Kalkylator".
Sista ansökningsdag är 2018-06-09. Intervjuer och urval kommer att ske löpande under ansökningstiden. Hittar vi rätt kandidat kan vi därför stänga annonsen innan ansökningstiden gått ut. Därför uppmanar vi dig att söka jobbet idag.

All kontakt med annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jennie Ljungdahl
Telefon 0470-53 30 24
Email Mejla Jennie Ljungdahl
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.balco.se/
Sista ansökningsdag 9 juni (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Balco Group är marknadsledande inom balkongsystem där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Huvudkontor ligger i Växjö och vi har dotterbolag i Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Nederländerna. Vi är ca
350 medarbetare och omsätter ca 1 mdr SEK. Balco är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan oktober 2017.