Projektledare

Projektledare

Axcell Fastighetspartner fortsätter att växa och nu söker vi en engagerad och flexibel projektledaretill vår verksamhet i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektledare arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst fastighetsägare med kommersiell verksamhet men även stora och små fastighetsägare med bostäder. I rollen som projektledare kommer du främst arbeta självständigt men ingå i ett starkt team i Växjö som arbetar med alla typer av förvaltningsfrågor.

Dina dagliga uppgifter ingår bland annat:
  • utredningar
  • kalkyler
  • upphandlingar
  • beskrivningar
  • bygg/projektledning
Allt enligt AB, ABT och ABS, samt att vara kontrollansvarig enligt PBL.

Som projektledare rapporterar du till Regionchef placerad i Växjö. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider. Start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra verksamheten i Växjö men som Byggprojektledare hos oss på Axcell kommer du ha ett upptäckningsområde som täcker större delen av södra Sverige. Tjänsten kan komma att innefatta en del bilkörning.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag.

Kompetenskrav
Vi tror att du har en högskoleutbildning inom bygg och/eller motsvarande erfarenhet inom byggbranschen och är väl förtrogen med gällande bygglagstiftning.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som projektledare är du en strukturerad problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Martin Stedt, Regionchef, på tel. 072-402 32 43.

Sista ansökningsdag 18 november 2018.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se