Lokalvårdare till Axcell Fastighetspartner i Växjö

Lokalvårdare till Axcell Fastighetspartner i Växjö

Axcell fastighetspartner söker just nu efter en serviceinriktad och ansvarstagande lokalvårdare i Växjö!

I rollen som lokalvårdare hos oss arbetar du nära våra kunder för att ge hög service. Du har dagligen kontakt med kunder och ger dem den service de behöver. Du kommer att arbeta med flera olika fastigheter och områden i Växjö.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:
  • Hotellstäd
  • Trappstäd
  • Kontorsstäd
  • Byggstäd
  • Rut-tjänster hemma hos privatkunder
  • Daglig kundkontakt
Arbetets omfattning:
Heltid och dagtid under veckorna med undantag för att jobba någon helg ibland när behov uppstår. Start enligt överenskommelse med provanställning under 6 månader. Du kommer att tillhöra kontoret i Växjö.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig med tidigare arbetserfarenhet av service med att bemöta kunder. Det är en självklarhet att du tycker om att ha ett praktiskt arbete där du får röra dig mycket. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet som lokalvårdare.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som lokalvårdare hos oss på Axcell är du serviceinriktad, engagerad, ansvarstagande och gillar de utmaningar som du ställs inför. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Det är också en självklarhet att du tycker om att arbeta fysiskt med kroppen . Vi ser att du är en lagspelare som sprider glädje till dina kollegor och kunder.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Johanna Wiréhn arbetsledare för lokalvården i Växjö, på tel. 0470-515379. Sista ansökningsdag 2 november 2019, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Johanna Wiréhn
Telefon 0470-515379
Område Växjö
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se