Fastighetstekniker till expansiva Axcell

Fastighetstekniker till expansiva Axcell

Axcell Fastighetspartner fortsätter att växa och nu söker vi en engagerad och flexibel fastighetstekniker till vår verksamhet i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:
  • Daglig rondering och felavhjälpande
  • Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
  • Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
  • Arbeta i styr- och övervakningssystem
  • Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
  • Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
Som fastighetstekniker rapporterar du till arbetsledare som är placerad i Växjö. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider. Start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra verksamheten i Växjö och som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till David Hjertqvist, Arbetsledare fastighetsteknik, på tel. 0470-51 50 91.
Sista ansökningsdag 31 augusti 2019 men vi rekryterar löpande för denna tjänst.

Axcell Fastighetspartner levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Bolaget verkar huvudsakligen i södra Sverige och verksamheten bedrivs från våra huvudorter Borås, Jönköping, Linköping, Malmö, Kalmar, Värnamo, Växjö och Örnsköldsvik.

Vi skapar lönsamt fastighetsägande och nöjda hyresgäster för våra kunder.
Vi gör det vi säger och håller vad vi lovar.
Mer info
Kontaktperson David Hjertqvist
Telefon 0470515091
Område Växjö
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se