Försäljare Atteviks SEAT/SKODA i Växjö

Försäljare Atteviks SEAT/SKODA i Växjö

Vad får du hos oss?

Vi kombinerar starka attraktiva varumärken med ett familjärt arbetssätt. Dels hur vi dagligen utvecklar våra arbetsroller men även gällande aktiviteter på och utanför arbetet. Vi agerar med väl förankrade värderingar (Långsiktighet, Ordning & Reda, Lyhördhet och Respekt) som vi vill ska genomsyra allt vi gör. Atteviks vill samtidigt gå i första ledet gällande Hållbarhetsfrågor inom branschen och det är ett arbete som aldrig blir färdigt. Låter det bra? Fortsätt att läsa....

Arbetsuppgifterna:

Ditt huvudansvar blir att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du arbetar långsiktigt och sätter kunden i centrum. Du kommer att driva försäljningsprocessen mot avslut, leda säljaktiviteter, demonstrera bilar, lämna produktinformation, provkörning och avtalsskrivning.

Tjänsten innebär försäljning av både nya och begagnade bilar, offerering, leverans samt att följa upp affären. Du kommer att ansvara för hantering av inbyten och prissättning som sker i samråd med försäljningschef. Du kommer även ha ett budgetansvar.

Vem är du?
Vi sätter person före profession vilket innebär att det spelar ingen roll var du kommer ifrån eller vilket kön du har. Vi ser till att du får den grundkunskap som krävs. Vi vill dock att du brinner för att göra affärer och att bygga och bibehålla kundrelationer. Att ge kunden och dina kollegor maximal service tycker du är självklart. Du har ett eget driv och gillar att arbeta i en roll med högt tempo.

Goda kunskaper i svenska och engelska både gällande tal och skrift är viktigt. Meriterande är några års erfarenhet av försäljning och relationsskapande försäljningsarbete, dock inget krav. Körkort B är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Växjö.

Ansökan och frågor:
Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår Märkeschef SKODA & SEAT, Peter Ländell på peter.landell@atteviks.se eller telefon 0470-75 31 14 eller Försäljningschef SEAT Pierre Nilsson Pierre.nilsson@atteviks.se Tel 036-348893.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi genomför löpande urval och intervjuer.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 aug 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, Skoda och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2,7 miljarder och har ca 450 anställda.