Begagnatkoordinator & garantihandläggare Till Växjö

Begagnatkoordinator & garantihandläggare Till Växjö

Atteviks söker nu en begagnatkoordinator/garantihandläggare för begagnade bilar.

Atteviks är en av de större aktörerna på begagnatförsäljning, då vi säljer ca 5000 begagnade bilar om året. Därför är det väldigt viktigt att vi har kontroll på alla våra bilar och att processen från inbyte till försäljning går så snabbt och smidigt som möjligt.

Arbetet består av att stötta och planera in arbete för biltestare och begagnatmekaniker samt handlägga garantier på våra begagnade bilar.

Tjänsten innebär att man är länken mellan försäljning och verkstad och man ska jobba efter flöden och se till att våra begagnatbilar blir leveransklara så snabbt som möjligt.

För att trivas här ska du vara arbetsam och gilla att arbeta i ett högt tempo och brinna för att ge så god service som möjligt. Du har en god förmåga att bemöta och arbeta med olika sorters människor. Arbetet ställer krav på att du är noggrann, initiativtagande, kan jobba självständigt och har ett intresse av bilar samt alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Det är viktigt att du har en fordonsbakgrund samt att b-körkort är ett krav.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, Skoda och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.