Vi söker verkstadschef till Atteviks Lastvagnar i Växjö
Som verkstadschef är ditt huvudansvar verkstadens drift. Du ska säkerställa att standarder följs samt utveckla och coacha mekaniker i sitt dagliga arbete. Som verkstadschef ansvarar du även för kundrelationerna. Det är viktigt att verkstaden inger stort förtroende hos våra kunder genom att ge utmärkt service och leverans vid avtalad tid.


Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Hantera driften av verkstaden på ett effektivt och lönsamt sätt.
  • Bygga och utveckla kundrelationer genom att tillhandahålla utmärkt kundservice.
  • Utveckla och coacha personalen i verkstaden samt stötta i prioriteringar och beslut.
  • Ansvara för att verkstaden hålls ren och välordnad samt att verktyg och maskiner hålls i gott skick.
  • Öka försäljningen av servicelösningar.
  • Uppföljning av verkstadens resultat.

Utbildning och arbetslivserfarenhet:
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning (minst gymnasienivå) eller dokumenterad erfarenhet av fordonsreparationer och underhåll. Du bör ha tidigare ledarerfarenhet, erfarenhet som verkmästare och gärna arbetslivserfarenhet inom fordonsindustrin och återförsäljarroll eller liknande.


Allmänna kunskaper för att lyckas i tjänsten:
Förmågan att arbeta på eget initiativ och under press, ha effektiv tidshantering och kunna hålla deadlines. Du ska kunna ge god kundservice, bygga och hantera kundrelationer. Du bör ha förmågan att organisera ditt eget och personalens arbete samt ha kunskap om personalhantering. Allmän datorvana, god problemlösningsförmåga och körkort för tunga fordon är också viktigt.


Ansökan och frågor:
Vill du veta mer om tjänsten maila till vår Platschef Martina Ärleskog på martina.arleskog@atteviks.se eller ring 0470-75 31 53.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan, utan skicka denna tillsammans med ditt CV så snart som möjligt.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atteviks.se/Lastvagnar
Sista ansökningsdag 7 maj (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, SKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.