Bilmekaniker

Bilmekaniker

Vi söker en "fullfjädrad" mekaniker som kan utföra de flesta förekommande arbetsuppgifterna på en allbilsverkstad. Vi förutsätter att du har gedigen kunskap samt några års erfarenhet inom felsökning, elektronik-styrsystem och gärna dieselkunskap. Erfarenhet av hjulinställning och däckhantering ser vi som meriterande. Som person är du fordonstekniskt intresserad, kvalitetsmedveten, har lätt att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i svenska språket i tal och skrift.

Vi utbildar våra mekaniker regelbundet genom Promeister
Academy.

På avdelningen är vi idag 5 medarbetare. Vi jobbar i en modern verkstadsmiljö med tillgång till utrustning för felsökning och alla förekommande fordonsreparationer.

Du bidrar med engagemang och ett starkt driv. Du är en positiv person med en god analytisk och övergripande förmåga som tycker om att arbeta i team. Du värdesätter kvalité och arbetar proaktivt och förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och har förmågan att jobba med ett högt tempo. Kollektivavtal finns.

Vill Du veta mer, ringer Du Thomas Karlsson på telefon 0470-77 11 33. Skriftlig ansökan vill vi ha per mejl till: ingalill.wernersson@atracco.se.
Vi tillämpar löpande urval
Mer info
Kontaktperson Thomas Karlsson
Telefon 0470-77 11 33
Email Mejla Thomas Karlsson
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atracco Auto i Växjö är en av Sveriges större bilverkstäder med serviceverkstad, skadeverkstad samt lackeringsverkstad. I samma hus finns också systerföretaget Atracco AB/Märkesdemo som bedriver bildemontering. Tillsammans är vi 50 medarbetare. Vi finns på webben på www.atraccoauto.se