Konstruktör / Projektör - Assemblin Ventilation

Konstruktör / Projektör - Assemblin Ventilation

Som konstruktör / Projektör på Assemblin Ventilation i Växjö arbetar du främst med design, konstruktion och beräkning av ventilationssystem. Vi är med i tidiga skeden och gör konstruktionsförslag i anbudsfasen, för att sedan färdigställa underlag till bygghandling i samråd med dina kollegor och övriga projektmedlemmar. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation och kyla. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?

Dina arbetsuppgifter:
 • Upprätta installationsritningar, modellera och beräkna konstruktioner och installationer av system inom ventilation. Du arbetar i AutoCAD och Revit samt i BIM 360.
 • Ansvara för att tekniska beskrivningar dokumenteras utifrån kundkrav, lagar och regler.
 • Du är aktiv i flera pågående projekt och du har ett ekonomiskt intresse att föreslå konstruktioner som bidrar till ökad lönsamhet i projekten. Du informerar löpande om tekniska ändringar (ÄTA).
 • I rollen har du många kontaktytor, såväl internt på företaget som externt med kunder och projektdeltagare.
 • I arbetet ingår även att förbereda för materialinköp samt direkt mot våra montörer vara ett bollplank.
 • Du är engagerad i projektens alla faser från uppstart till överlämning till kund.
 • Vi är 40 kompetenta medarbetare på kontoret i Växjö där du är placerad. I konstruktionsteamet finns 5 medarbetare.
Din bakgrund/personlighet:
 • Du har minst 3 års erfarenhet av konstruktion inom VVS.
 • Du har goda kunskaper i AutoCAD och/eller Revit. Kunskaper i BIM är meriterande.
 • Du kan planera på både kort och lång sikt samt använda tid på ett optimalt sätt och hålla tidsplaner. Du är ekonomiskt medveten.
 • Din sociala förmåga och intresse för att skapa relationer både externt och internt är betydelsefullt. Du är en lagspelare.
 • Är du strukturerad, energisk, kreativ och självgående är du rätt person för jobbet.
 • Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder:
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Ansökan och kontaktperson:
I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Om företaget:
Assemblin Ventilation har erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier mm. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar.

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är med hela vägen – från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 20 orter i Sverige, omsätter 1,4 miljarder kronor och är ungefär 600 anställda.

Assemblinkoncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vår omsättning är 10 miljarder kronor.

Sökord: VVS-konsult, VS-konsult, konsult, projektör, uppdragsledare, handläggare, VVS, VS, entreprenad, ventilation, värme, kyla, bygg, installation
Mer info
Kontaktperson Marie Eriksson
Telefon 070-471 12 94
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rekryteringsmaklaren.se
Sista ansökningsdag 29 okt 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren