Hur cool är du?

Hur cool är du?

Är du en cool kyltekniker? Då söker vi dig!

Vi behöver fler skickliga kylmontörer och kyltekniker till vår filial i Växjö. Vi jobbar med allt från riktigt stora entreprenader till mindre servicejobb. Du kommer inte ha tråkigt för förutom att arbetet är varierande så är vi väldigt trevliga att ha att göra med.

Vi tror att du är ungefär så här:

Vi behöver dig med några års erfarenhet, du är självgående, ser vad som behöver göras och tar ansvar för att det blir gjort och gör det dessutom noggrant. Du gillar att jobba tillsammans med andra men kan också göra utföra jobb själv. I rollen som kyltekniker är du den som representerar Assemblin ute hos våra kunder, därför tror vi att du är en person som har ett professionellt och genuint förhållningssätt, du tycker helt enkelt om att vara ansiktet utåt. Vi tror att du har full koll på hur du ska utföra ditt arbete och att du trivs riktigt bra med att kombinera det praktiska arbetet med att möta människor. Är du dessutom tjej så är vi extra glada om du söker.

Goda kunskaper i svenska språket, kylcertifikat och B-körkort är ett krav. Datorvana samt erfarenhet av elektrisk felsökning är meriterande.

Vår framgång är bara luft

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik, vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Varje projekt är summan av tusentals detaljer som måste koordineras och byggas ihop till en helhet, det gör vi genom att anställa medarbetare med rätt kompetens och rätt inställning. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. På Assemblin är vi stolta över det vi gör och inte minst över de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Sebastian Stenbäck 072-369 5672.

Samtal från karriärs- och rekryteringssajter undanbedes!
Mer info
Kontaktperson Sebastian Stenbäck
Telefon 0723695672
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)