Entreprenadelektriker sökes till Assemblin El Växjö

Entreprenadelektriker sökes till Assemblin El Växjö

Entreprenadelektriker

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Assemblin expanderar. Efterfrågan på våra tjänster ökar ytterligare och vi söker nu entreprenadelektriker på heltid med placering i Växjö.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan via länken nedan för mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Daniel Kiläng på nummer 010-472 51 13 eller via mail daniel.kilang@assemblin.se. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart du kan, sista ansökningsdagen är 2020-02-28.Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)