5S koordinator till Anebyhusgruppen

5S koordinator till Anebyhusgruppen

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus och Ekonomen är en av Sveriges största och äldsta trähustillverkare. De producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för i huvudsak den svenska marknaden. Deras kontor finns i Åseda och Jönköping och tillverkningen sker i Åseda och Klöverfors med 247 anställda. Anebyhusgruppen AB ingår i koncernen Surewood Industries AB, en stor träförädlingskoncern där även KG List AB och Spaljisten AB ingår. Läs mer på www.anebyhusgruppen.se.

Till koncernen Anebyhusgruppen, med placering i Klöverfors söker vi nu en 5S koordinator. Uppdraget är ett vikariat på 12 månader och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. För rätt person finns en stor chans till förlängning och anställning hos Anebyhusgruppen.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar implementering och upprätthållande av 5S i produktionen. Du kommer vara ansvarig för det ständiga förbättringsarbetet och se till att det följs och efterlevs. Det innebär att du kommer ha en coachande och utbildande roll för att skapa förståelse och förbättringar i företaget.

I rollen som 5S koordinator är du ansvarig för att ta fram processförbättringar och föra en ständig dokumentation. Du kommer att få fria tyglar att skapa dina processer och förbättringar i ett nära samarbete med teamen i produktionen. Du kommer att ingå i fabrikens ledningsgrupp.

Arbetstiderna är främst förlagda på dagtid men kan även komma att innebära kvällstid en eller två gånger i månaden.

Din profil

Som person ser vi att du är en initiativrik och social person som har skinn på näsan. Du är coachande, envis och trygg i dina kunskaper, samt att du gillar att arbeta effektivt. Samtidigt som du gillar att jobba självständigt är du bra på att samarbeta och uppskattar ordning och reda.

Vi söker dig som
  • Innehar utbildning i 5S, Lean och ständiga förbättringar på högskolenivå.
  • Har grundläggande förståelse och kunskaper i Officeprogrammen men framförallt i Excel. Du ska kunna arbeta obehindrat med datorn som arbetsredskap.
Det är meriterande om du
  • Har arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter.
  • Har arbetat inom processindustrin .
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabella Westerlund på telefonnummer 0470-34 98 71.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Isabella Westerlund
Telefon 0470-34 98 71
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 10 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se