Säljsupport och bokföring

Säljsupport och bokföring

Arbetsbeskrivning:

I ett nystartat bolag med höga ambitioner erbjuds möjligheten att vara med och forma och bygga upp Växjökontoret. Du kommer assistera säljare och övrig personal med administrativa uppgifter. Du kommer även sköta löpande enklare bokföring, även vara till hjälp med att uppdatera våra sociala medier. Kunskaper inom bokföring eller erfarenheter från liknande uppdrag är meriterande. Även goda kunskaper i Excel värderas.

Rollen kommer bland annat innefatta:

  • Betala och skicka fakturor, och bokföra dem.
  • Betala lön, skatt och övrigt erfoderligt.
  • Bistå säljare med att hitta nya uppslag, skicka material mm.
  • Bistå övriga anställda med allehanda frågor och uppgifter
  • Vara behjälplig med att uppdatera sociala medier.


Vem är du?

Dina personliga egenskaper är av största vikt. Det är ett litet företag idag, och det krävs att alla vill åt samma håll. Stort driv, en tävlingsgen och intresse för av det vi gör och en vilja att vara en del av det. Social, utåtriktad med en positiv inställning. Stort servicetänk, en vilja att hjälpa till och då tjänsten kan erbjuda många olika uppgifter krävs det att man är nyfiken och intresserad. Det ställs också höga krav på att man klarar hålla flera bollar i luften samtidigt, och inse att i laget är alla lika viktiga. Kommer att finnas dagar då man är ensam på kontoret, vilket ställer krav på att man kan arbeta självständigt, och har drivet och motivationen att själv ta tag i saker.Arbetstid:

50% i dagsläget. När de timmarna arbetas kan delvis vara flexibelt, allt enligt överenskommelse. För rätt person kommer det finnas stora möjligheter att tjänsten växer till en heltid.
Mer info
Kontaktperson Johan Nilsson
Telefon 0470-707270
Email Mejla Johan Nilsson
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://altandk.se
Sista ansökningsdag 12 juni 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om AltanDk AB:

AltanDK jobbar med att sälja och montera balkonger på befintliga fastigheter. Idag får ca 3000 lyckliga lägenhetsinnehavare nya balkonger från AltanDK årligen.

Det Svenska bolaget grundades 2017,men först hösten 2019 startade pågående svenska satsning. Det Danska bolaget, som är familjeägt, har anor långt tillbaks men i sin nuvarande form startades det 2006, och de är idag ca 150 anställda med en omsättning på ca 350 mkr. I dagsläget är den primära marknaden på västkusten samt i södra Sverige.