Driven och lyhörd distriktsäljare till Alfort

Driven och lyhörd distriktsäljare till Alfort

Om företaget

Alfort har en anrik, lång historia sedan 1906. Från renodlad färgleverantör och fabrikant till att idag driva och utveckla egna varumärken. Varje år utvecklar och distribuerar vi högkvalitativa produkter som marknadsförs till branscher inom färg-, järn- och byggfackhandel men även inom specialistfackhandel som poolåterförsäljare mm. Alfort-koncernens strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor är ett viktigt inslag i vårt kulturella DNA. Vi ser alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. Alfort har ett hundratal medarbetare och 2020 var omsättningen drygt 400 miljoner SEK. Alforts nordiska huvudkontor ligger i Bromma. De egna varumärkena består bla. av Mäster, QPT och Nitor by Fixor men även ett flertal välkända varumärken som distribueras via vårt nordiska centrallager i Nykvarn. Läs mer om Alfort på https://www.alfort.se/.

Dina arbetsuppgifter

Som distriktsäljare är du ansvarig för att sälja våra produkter till befintliga och nya kunder inom distriktet. Arbetet innebär att planera och sälja sortiment och kampanjer av 8 500 artiklar som ingår i vårt försäljningsuppdrag, där focus ligger på Alforts egna varumärken. Du ansvarar för och exponerar kampanjer och sortiment samt utbildar butikspersonal. Rollen innefattar även att presentera offerter, prisuppgifter, förslag samt att driva affären till avslut och genomföra uppföljning.

I denna tjänst utgår du från ditt hemmakontor och din tid spenderas mestadels på fältet. Ditt distrikt omfattar områdena Småland, Blekinge, Västergötland och Öland varpå en central placering i närheten av Växjö, Värnamo, Ljungby, Vetlanda är en fördel. Du ingår i det svenska säljteamet som totalt består av 12 personer och du rapporterar till försäljningschef.

Vi erbjuder ett spännande, självständigt och dynamiskt arbete där du blir en del av en nordisk säljorganisation med huvudkontor i Bromma. Du får möjligheten att utveckla din kompetens och ditt affärsmannaskap. Du blir en del i ett växande företag med en stark och tydlig ambition. Vi har högt i tak och du har bra möjlighet att påverka utvecklingen, både din egen och Alforts. Du får löpande produktutbildning och säljträning internt och externt. Vi erbjuder fast lön, tjänstebil och möjlighet till bonus.

Din profil

Du har gymnasial utbildning med något års erfarenhet från försäljning. Du har goda kunskaper i Office-paketet och du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i tal såväl som skrift. Har du erfarenhet av försäljning inom byggfackhandeln eller dagligvaruhandeln ses det som meriterande. Ett krav är att du har B-körkort.

För att trivas och lyckas i rollen är du en ambitiös och målinriktad person. Du är nyfiken och motiveras av att nå resultat, skapa långsiktiga relationer och att arbeta ute i fält. Vidare tror vi att du är bra på att planera din egen vardag och att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare som trivs med att hjälpa samt ta hjälp av dina kollegor och kunder. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är förtroendeingivande, lyhörd och har kunden i fokus.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och rekrytering. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Hanna Bulldra på telefon 0733-51 27 04. Vi går genom ansökningar löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 28 april 2021.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning & Marknad, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi behöver förstärkning i vårt försäljningsteam. Är du en driven person med stort intresse för försäljning? Vill du ha ett omväxlande arbete och vara en del i ett framgångsrikt företag i expansionsfas? Vill du vara med på vår resa där vi utvecklar och driver fackhandelns affärer framåt tillsammans med våra kunder? Nu finns möjligheten att bli vår nästa stjärnsäljare."

Vi på Alfort utvecklar och distribuerar högkvalitativa produkter som måleriverktyg, tillbehör och kemikalier för färg-, järn- och byggfackhandel. Vi har ett enda mål i åtanke: att förbättra våra användares vardag.