Truckförare till Volvo CE i Braås

Truckförare till Volvo CE i Braås

Har du erfarenhet av att jobba med logistik? Är du erfaren och duktig på att köra truck, främst motviktstruck och hjullastare? Då har vi uppdraget som passar just dig!

Om jobbet:
Vår kund är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch. Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Du arbetar på en industri, med att hantera flödet av produktionsmaterial till andra avdelningar på företaget. Du ansvarar för att flödet av material fungerar och planerar ditt arbete väl så att material når fram i tid.

Vem är du?
Vi söker dig som är en god truckförare. Din tidigare arbetslivserfarenhet med logistik inom industri ger dig en nödvändig insikt i det dagliga jobbet. Ett krav är att du har mycket god körvana med truck samt att du har B-körkort.

Som person ser du den stora bilden och är bra på att planera ditt arbete. Du är en god lagspelare som tar ansvar för din egen arbetsinsats.

Krav för tjänsten är:
  • Att du har truckkort A1-A4 och B1-B4
  • Att du har B-körkort
  • Att du är stresstålig
  • Erfarenhet av jobb inom logistik. Se ytterligare krav nedan
  • Att du behärskar svenska flytande i tal och skrift
Meriterande:
  • Att du innehar truckkort C2 (hjullastare) och D1
  • Att du kan läsa och tala engelska
Utegrupp
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta lossning och lastning av lastbil samt inkörning av storgods till olika avdelningar. Det är av vikt att du är en skicklig truckförare (främst motviktstruck) då det är trångt och marginalerna är små. Det är även viktigt att du lägger stor vikt vid trafiksäkerhet då du kommer att hantera gods utomhus där det är mycket trafik. Meriterande om du har behörighet för och kan köra hjullastare C2 och D1.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden men placering är hos vår kund. Arbetstiderna är preliminärt förlagda på dagtid måndag - fredag men kan bli aktuellt med kvällsskift och natt.

Urval sker löpande, så ansökan redan idag!

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter:

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen

att kontakta ansvarig konsultchef:

Milena Ramic via milena.ramic@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord
Industri, Truck, hjullastare, motviktstruck, logistik, Adecco
Mer info
Kontaktperson Milena Ramic
Telefon 073-6847860
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.