Teknisk Administratör till Getinge, Växjö

Teknisk Administratör till Getinge, Växjö

Har du ett tekniskt intresse i kombination med höga ambitioner om en god kvalité? Lockas du av möjligheten att arbeta på en Inköpsavdelning i en internationell kontext där din förmåga att skapa struktur och ordning är en viktig del i vår framtid?

Var med på en utvecklande och expansiv resa där vi arbetar tillsammans mot målsättningen att rädda liv och säkerställa utmärkt vård!
Om tjänsten
På Getinge Disinfection i Växjö tillverkas diskdesinfektorer till sjukvården med högt ställda krav på funktion, säkerhet och användarvänlighet. Inköpsavdelningen behöver under en tid 1/6 tom 31/10 2022, förstärkning i form av en teknisk administratör med känsla för kvalitet, hög noggranhet och stort driv.
Som teknisk administratör tillhör du inköpsorganisationen. Du kommer i första hand att arbeta tillsammans med inköpare och övriga kollegor inom avdelningen, men det kan även förekomma kontakter med leverantörer. Din främsta uppgift kommer att vara och ge support i administrativa arbetsuppgifter kopplade till inköpsavdelningen.

I rollen ingår även att:
  • Skicka ut och ta emot dokumentation från leverantörer
  • Gå igenom avtal och annan leverantörsdokumentation i syfte att sammanställa eventuella gap
  • Sammanställa och arkivera information
  • Lägg in information i system efter given struktur
  • Initiera och driva mindre förbättringsaktiviteter inom inköpsavdelningen
  • Jobba för att uppnå företagets miljö- och kvalitetsmål
  • Föreslå förbättringar av produkter och/eller processer
Tjänsten är placerad i Växjö, du kommer att rapportera till Supply Chain Manager.

Är det här du?
För att bli framgångsrik i rollen vill vi att du har tidigare erfarenhet av kontorsjobb och stor vana att arbeta i olika system. Med största sannolikhet är du van att arbeta självständigt med god struktur och noggrannhet. Det är en fördel om du har intresse för teknik - gärna inom IT/system, tillverkande industri eller på annat sätt känner dig hemma på ett tillverkande företag.
Då rollen innebär viss kontakt med både svenska och internationella leverantörer behöver du har goda kunskaper i både svenska och engelska, skriftligt och gärna muntligt.

Till denna tjänst söker vi dig som har en god struktur i ditt arbete och som trivs i en roll med många kontaktytor. Vi vill att du är framåtriktad, med ett intresse för att driva förbättring och lösa problem längs vägen. Du har förmågan att skapa goda relationer samtidigt som du driver och tar ansvar för att nå deadline och resultat. Likaså är det av stor vikt att du har ett långsiktigt tänk och förhållningssätt med högt kvalitetfokus och en förståelse för att din insats i slutändan leder till att Getinge kan leverera en patientsäker produkt.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna

Sebastian Baard
sebastian.baard@adecco.se
073-684 79 08
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.