Serviceinriktad person sökes till kreativ verkstad

Serviceinriktad person sökes till kreativ verkstad

Är du en serviceinriktad person som brinner för kreativt skapande? Tycker du det är roligt och givande att arbeta med barn? Då har vi tjänsten för dig!

Om kunden
Välkommen till ett företag som bryr sig!
Det handlar om att skapa en bättre vardag för människor världen över. I detta multinationella företag där värderingar speglar verksamheten ligger största vikt vid att trivas och skapa trivsel för andra. Kulturen bygger på gemenskap, entusiasm och glädje. Tillsammans jobbar alla hårt, men har kul under tiden. Företaget satsar alltid på människor med positiv attityd som delar företagets värderingar.

Om tjänsten
I rollen som värd får du alla besökare att känna sig välkomna och informerade. Du kommer att arbeta i vår kreativa verkstad där du hjälper barn i alla åldrar med olika kreativa pyssel. Då du arbetar med barn är det viktigt med bemötande, där alla besökare ska känna sig välkomna och sedda.
Det är enkelt för dig att skapa kontakt med alla och du instruerar dem, på både svenska och engelska, om de olika aktiviteter som verkstaden erbjuder. Här är det viktigt att vara stresstålig.
I uppdraget ingår det även försäljning i butik.

Kvalifikationer
  • Ett brinnande intresse och många idéer för kreativt skapande
  • Kunna planera och genomföra olika kreativa uppgifter tillsammans med barn mellan 0-15år
  • Erfarenhet av arbete med barn
  • Serviceinriktad
  • Kunna ta egna initiativ
Omfattning:
Varannan helg, fredag-söndag. Det kan även förekomma extraarbete på skolloven, så som sportlov, påsklov, höstlov samt jullov.

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sebastian Baard via vaxjo@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.