Renhållningsarbetare till Miljöföretag - Sommaruppdrag

Renhållningsarbetare till Miljöföretag - Sommaruppdrag

Vill du vara med och bidra till en bättre miljö för invånarna i Växjö? Kör du lastbil och innehar C-körkort tillsammans med YKB? Som renhållningsarbetare i sommar kan du vara med och påverka för ett bättre samhälle genom en bättre miljö!

Om uppdragsgivaren
Vår kund är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Företaget erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser.

Hos vår kund arbetar du i en utvecklande bransch på ett företag som hela tiden växer. Kulturen är balanserad då företaget anser att både mångfald och jämställdhet leder till utveckling. För rätt person finns alla möjligheter till framgång! Oavsett befattning är du med och gör skillnad.

Om tjänsten
Som Renhållningsarbetare ansvarar du för att den dagliga turen bland hushåll i Växjö går som planerat. Tillsammans med dina arbetskamrater samarbetar ni och ser till att återvinningen och hanteringen av hushållssoporna sker på ett effektivt och korrekt sätt. Ni har lastbilen som främsta verktyg i hanteringen av arbetet och ni avslutar era dagar när turen är avklarad.

I din roll som renhållningsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Köra lastbil
  • Tömning av kärl, säckar och moloker
  • Socialicera med samhällets befolkning
Uppdraget pågår under sommaren med start maj-juni och kan leda till möjlig fortsatt anställning eller övertag av kund.

Om dig
Vi söker dig som kan köra lastbil och därmed innehar körkortsbehörighet C tillsammans med YKB. Eftersom arbetet är fysiskt aktivt är det också viktigt att du har god hälsa och fokuserar på ergonomin i arbetet. Du behöver vara fokuserad på att lösa problem som kan uppstå och samtidigt besitta en social förmåga eftersom du ständigt träffar människor i ditt dagliga arbete.

Ni arbetar i grupper och befinner er minst två personer på er rutt vilket innebär att samarbete och laganda är stora viktiga delar för att göra ett framgångsrikt arbete. Det är minst lika viktigt att vara självgående och effektiv i sitt arbete samt vara beredd på eventuell övertid då turen måste avklaras innan dagen är slut. Ni startar turen 06.00.

Vi ser gärna att du har en positiv inställning och förståelse för miljöpåverkan samt ett genuint intresse för att göra skillnad i samhället!

Viktigt för tjänsten är:
  • Körkortsbehörighet C + YKB
  • God fysik
  • Social och positiv
  • Samarbetsförmåga
  • Lösningsfokuserad
  • God svenska
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Mindy Samwel via mail. mindy.samwel@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Renhållningarbetare/Miljöarbetare/Lastbilschaufför/Miljöföretag/Återvinning/C-körkort/YKB
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 juni 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.