Rekryteringsansvarig till Adecco i Växjö

Rekryteringsansvarig till Adecco i Växjö

I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens naturliga val. 2017 omsatte Adecco Sverige ca 3 miljarder SEK. Naturligtvis är vi ett auktoriserat bemanningsföretag. Vår moderkoncern, Adecco A.S, är världens största rekryterings- och bemanningsföretag med ca 32 000 anställda på 5 100 kontor i fler än 60 länder. Ca 700 000 människor arbetar för koncernen varje dag. Det gör oss till en av världens största arbetsgivare.
I samarbetet med våra största kunder i Skövde har vi skapat en unik lösning som vi kallar "HubSite". Det innebär att vi har ett dedikerat team som arbetar nära dessa kunder för att tillgodose deras behov av bemanning och rekrytering. Vi växer i Växjö och därför behöver vi utöka vårt team med en Rekryteringsansvarig.

Om tjänsten
Du kommer att vara ansvarig för hela rekryteringsprocessen, dvs. identifiera kundens önskemål och behov, annonsering, bearbetning av ansökningar, urval av kandidater, djupintervjuer, referenstagning samt löpande kontakt med kund och kandidat. I rollen ingår även att vara aktiv i sociala nätverk samt närvara vid rekryteringsträffar och arbetsmarknadsdagar i samarbete med bland annat Arbetsförmedlingen, universitet och högskolor.
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå till målet väger tyngre än den individuella prestationen. På Adeccos kontor i Växjö sitter vi i ett öppet kontorslandskap där en positiv atmosfär och arbetsglädje i en tempofylld miljö gör att du alltid motiveras att göra "det lilla extra".

Vem trivs här?
Vi söker dig som motiveras av stort eget ansvar, högt tempo och personliga kontakter med kunder och kandidater. Du kommer att trivas och lyckas hos oss tack vare att du har ett gott affärssinne, en positiv inställning och god känsla för service både mot kunder och kollegor. Du gillar när det går bra helt enkelt! Vi måste vara flexibla och kunna strukturera och prioritera. Du arbetar ständigt med många bollar i luften och de kan sammanfattas såhär:

Utbildning och/eller erfarenhet av persoanlfrågor, rekrytering, service och försäljning är mycket meriterande. Erfarenhet från industri- och logistik branschen är också ett plus eftersom det är inom dessa områden våra största kunder verkar.
Är du som person social, kreativ, flexibel och har god människokännedom kommer du att trivas utmärkt i din nya roll. Är du dessutom prestigelös, teamorienterad, stresstålig, har god prioriteringsförmåga samt är lösningsfokuserad är detta din rätta arbetsplats. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.
Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Frida Grandt på 036-351036 eller Victoria Hammarström 035-351034
Välkommen att söka!

Om rekryteringsprocessen

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.