Områdesansvarig till HomeMaid

Områdesansvarig till HomeMaid

Vill du bli en del av ett företag i tillväxtfas?
Har du tidigare erfarenhet av planering och administration? HomeMaid AB är ett
företag med högt i tak, engagemang och familjär känsla. Missa inte att söka
jobbet som områdesansvarig i Växjö och få chansen att utvecklas med din personal.

Om tjänsten
HomeMaid har sedan 1997 hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnära tjänster och annan städhjälp, så att de får tid till det som är viktigt på riktigt. Rent magiskt, faktiskt! I rollen som områdesansvarig på HomeMaid ansvarar du för den dagliga driften av området
Växjö och Kalmar från kontoret i Växjö. Tillsammans med din personal ser ni till att allt flyter på som det ska. Rollen är bred och företagets framgångar bygger på ett säljande arbetssätt där kunden kommer tillbaka och teamet når sina sälj och aktivitetsmål. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Planera scheman
  • Ansvara för uppfyllelse av sälj- och aktivitetsmål
  • Hantera Personal
  • Hantera Kundärende
  • Rekrytera
  • Hantera viss ekonomi
Du kommer dessutom att ansvara för upplärning och implementering av våra rutiner internt på kontoret samt med introduktion av nya medarbetare. Du kommer att vara vår räddare i nöden som inte tvekar att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs. Det här är en tjänst med stor utvecklingspotential för dig som är redo att ta nästa steg i karriären.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare administrativ vana, gärna administration inom bemanning. För att nå framgång i denna tjänst är det viktigt att du är effektiv, flexibel, proaktiv och har öga för detaljer. Du är en lösningsorienterad person med glimten i ögat som trivs med ett stundtals högt arbetstempo. Vi tror att du har erfarenhet av liknande tjänster och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser gärna att du har ledaregenskaper och är driven i din natur. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och erbjuder en spännande och trevlig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik.

Viktigt för tjänsten:
  • Körkort och tillgång till egen bil
  • Gymnasieutbildning
  • Hög servicenivå
Om anställningen
HomeMaid har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Tjänsten som områdesansvarig är en tillsvidareanställning med start omgående och 6 månaders provanställning. Du kommer att bli anställd direkt hos kund.

Kontakta gärna rekryterare Mindy Samwel om du har frågor.
Telefonnummer: 073-684 71 71 alt mindy.samwel@adecco.se
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.