Erfarna montörer till vår kund i Braås!

Om jobbet

Adecco söker nu montörer till vårt kundföretag i Braås! Är du en person som trivs att arbeta inom fordonsindustrin? Har du tidigare erfarenhet av montering?

Om jobbet
Vi söker just nu montörer till vår kund som är ett ledande företag inom fordonsindustrin 3 mil norr om Växjö. I din roll som montör har du hand om montering inom fordonsindustrin. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Om dig
Vi söker montörer med erfarenhet av montering, gärna inom tung fordonsindustri. Som person ska du ha en positiv attityd, vara social och ha god samarbetsförmåga. Du ska ha lätt och vara villig att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom Lean-production. För att passa som konsult hos Adecco ställer vi höga krav på professionella arbetsmetoder. Positiv inställning och flexibilitet är viktiga egenskaper samt att du är en duktig problemlösare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Gymnasieutbildning med industriell inriktning eller motsvarande är meriterande. Ett krav är att du har B-körkort.

Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med omgående start. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget kan sträcka sig från 3 till 6 månader.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten som montör ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret på sidan 2. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Kabbenäs på 073- 684 75 25, mejl: malin.kabbenas@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Montör/ Montering/ Industrimontör/ Fordonsmontör
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Malin Kabbenäs, 073-684 75 25

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.